Årets påskeegg

Da har det blitt påskeferie dere, og påskeegget mitt er fylt opp med masse digg. Det vil si, det var fylt opp med masse digg – nå er det faktisk allerede rukket å bli tomt. Smågodis, questbarer, cake in a cup og solo – solo er liksom litt mer påske enn pepsi max. Godt var det! En ting er sikkert, påskeegg er alltid stas uansett hvor mange år som måtte går. Elsker det!

Ellers har jeg tatt frem favorittboken min igjen, den er jo faktisk (litt) gul  og det er jo påske. Jeg tenker jeg avslutter dagen med å lese noen sider i denne, kveldstrøtt som jeg er sovner jeg vell ganske raskt – og ingenting er vell bedre å ta med seg inn i drømmeland enn det mindsettet som denne boken gir meg. Hvis det er en bok jeg vil anbefale dere er det denne. Den perfekte påskegaven til deg selv eller noen du vet trenger et spark i ræva! - Take care -

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Verdens beste hobby

Kveldens “kjærlighetvedførsteblikk”

 “You were born an original, don´t die a copy” t-shirt 
♥ Shorts 
♥ Singlett
♥ Treningstights

Har dere allerede tatt påskeferie nå kanskje? For min del er det fortsatt ikke påskeferie, men like rundt hjørnet er det. Halv arbeidsdag i morgen – og deretter tar jeg turen hjem til Sandnessjøen. Påskegodisen lar derfor vente litt på seg, men det blir altså! Dagens påskegodis ble forøvrig ei nydelig og frisk skål med mager kesam, vanilje stevia dråper, 1 ss sukrinmelis, jordbær, kiwi, banan og 2 ruter sukkerfri sjokolade. Godkjent? I think so!

Før jeg kjører hjem i morgen har jeg nemlig planer om å ordne meg et superdigg påskeegg og fylle det med akkurat det jeg ønsker meg. Selv om jeg har stort fokus på et sunt kosthold og trening, er det også viktig for meg med litt mer avslappede perioder når jeg har muligheten til det også. Helt av vogna blir det selvfølgelig ikke, og med ferie betyr det bare enda bedre tid til trening. Så jeg ser egentlig veldig frem til fine dager med familie og gode treningsøkter :)

Etter dagens treningsøkt kjente jeg behover for noen stille minutter i garderoben, og jeg ble egentlig sittende å tenke litt. Igjen slo det meg hvor glad og takknemmelig jeg er for at trening og en sunn livsstil har falt seg så naturlig for meg, og helt ærlig tror jeg at jeg må ha verdens beste hobby. Er det flere som føler det slik? Det har selvfølgelig ikke alltid vært slik, og for noen år tilbake var jeg av de som måtte dras med på trening av andre.

Poenget mitt er egentlig: Alle kan! Og vil du nok, får du også til. Go get it!

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Oslo Grand Prix 2014

God mandagsmorgen dere! For ei helg det har vært. Fra hotellfrokost kl. 8 lørdagsmorgen, og i Oslo konserthus fra kl. 9 om morgenen til kl. 22 på kvelden. Bikiniklassene var sist på scenen under finalerundene, så da ble det lang dag - men tiden gikk likevel veldig raskt syns jeg.

Kompresjonstights // singlett // genser

Jeg var delegat for bikinijentene fra Kaliber Gym i helgen, og hjalp til med det de måtte trenge. Det ble litt hårstyling, mye liming av bikinier, oppvarming, påføring av glaze, mental støtte og heiarop fra salen. Veldig givende å kunne hjelpe de på sammem måte som mange har hjulpet meg de gangene jeg har stilt :) Kaliber gjorde det også helt fantastisk bra under helgens konkurranse, og det er jammen ikke rart når vi er så heldige å ha så mange dedikerte og fine utøvere(!!).

Bikiniklassene var enorme i år – og det var utrolig gøy å se alle jentene stilt opp på scenen, ikke minst er det bra for sporten at interessen er såpass stor. Gleder meg til å stå på scenen igjen selv!!  

I tillegg kjenner jeg at jeg er ekstra stolt over Kalibers Sandra Kjøsnes Jokic som stakk av med både 1. plass i sin egen klasse og overall. Nr. 1 og den beste av totalt over 70 jenter som deltok. Det er jammen ikke verst, og denne jenta bør dere følge nøye med på(!!). Hun stiller også på Loaded Cup nå til helgen, og bloggen hennes kan dere følge her. Sandra har også Gunnar som coach, og jeg kan love dere at både utøver og coach var både stolte og fornøyde etter lørdagen ;)

 Helgens motivasjon skal utnyttes til det fulle fremover, og jeg gleder meg til å kjenne på slitne muskler senere i dag ;) Enn så lenge – ha en fin mandag videre og bestem deg for å gi alt under dagens treningsøkt. Starter du uken bra, er det også mye enklere å fortsette på samme måte :)

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

På plass i Oslo

Dagen i dag har gått i ett. Startet dagen med jobb, og deretter bar det rett fra jobben til Værnes – og videre til Oslo. Etter noen minutter på hotellrommet tok vi turen til Oslo konserthus for å hente ut delegatpass og hilse på noen av jentene. De hadde allerede fått på første lag med farge, veid inn og er klare for å rocke scenen i morgen(!!). Selv kjenner jeg konkurranseinnstinktet slår inn med en gang jeg kjenner den karakteristiske lukten av konkurransefargen!!


Nå har jeg endelig kommet meg til ro i hotellsengen, fått spist litt mat og er egentlig ganske klar til å ta kveld. Gleder meg til å heie frem jentene i morgen, og i tillegg sanke mengder med inspirasjon og motivasjon. Det som er fint med å ikke stille selv er at jeg får to dager med hotellfrokost, og ikke bare søndagen ;) Hehe.. God natt dere ♥

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Søtpotetpannekaker

Her er oppskriften på de fantastiske søtpotetpannekakene jeg delte med dere i går kveld :) Jeg har servert de til Emil tidligere, og de falt veldig godt i smak hos han også. Det som er så fint er at søtpoteten ikke bare bidrar med en veldig god søt smak, men den bidrar også med masse fuktighet til pannekakene, som igjen gjør at en nesten ikke trenger tilsette noe ekstra veske.

Du trenger: 

 • 200 g most søtpotet 
 • 120 g havremel 
 • 2 egg
 • 2 ts bakepulver 
 • 60 g sukrin gold 
 • 50 g bakepro
 • En liten klype salt og kardemumme
 • en liten skvett melk
Du starter med å koke opp 200 g søtpotet. La det koke til de er blitt fine og møre, og mos de til slutt med en stavmikser. Bland deretter søtpoteten med de andre ingrediensene til du får en passe røre – den skal ikke være for tynn, så pass på at du ikke tilsetter for mye melk. Deretter stekes pannekakene i stekepannen på middels varme – oppskriften gir ca. 8 stk. :)

 

Jeg toppet pannekakene med hjemmelaget jordbærsyltetøy av en pose fryste jordbær tint i mikroen, blandet med sukrin – og noen ferske jordbær. Oppskriften inneholder både mye karbohydrater og proteiner, og egner seg derfor perfekt som et ekstra digg ettertreningsmåltid som du og treningspartneren din kan kose dere med etter ei vell utført treningsøkt :)
NÅ skal jeg hive meg rundt å pakke bagen til Oslo. I mellomtiden – vel bekomme ♥

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Ok, I get it!

Okey, jeg skjønner det! Jeg har hørt lovord om tightsene fra Skins lenge, og i dag kan jeg med hånden på hjertet si at jeg har fått meg en ny tightsfavoritt. Du skjønner det når du får den på(!!).

Treningstighs fra Skins // Hettegenser fra 2XU

Jeg var så heldig å få prøve ut en modell fra Skins, og nå kan jeg nesten ikke vente med å få testet ut flere. Jeg har prøvd mange treningstightser og denne er helt klart en favoritt. Fantastisk fin passform, høyt liv med tykkere kant, kompresjon og snøring i livet (ikke like synlig som ved for eksempel 2XU). Var den ikke fin? I love it! Du kan lese mer om produktet her.

Ellers hadde vi forresten siste poseringstrening med bikinijentene i går før Oslo Grand Prix går av stabelen i helgen. Bikinifitness har virkelig eksplodert her til lands, og det er faktisk påmeldt over 70(!!) jenter i bikiniklassene til helgen. Sist jeg var i Oslo stod jeg på akkurat samme scene selv, og nå gleder jeg meg fryktelig mye til å heie frem bikinijentene fra salen. Kaliber stiller sterkt!

Ikke bare har jeg fått meg ny tightsfavoritt, men også ny pannekakefavoritt. Etter trening i dag bestemte jeg meg for å lage pannekaker med søtpotet, og det ble  godt. Dere som har smakt søtpotet kjenner jo allerede til den gode søte smaken, og jeg kan love dere at den egnet seg perfekt i pannekaker. Oppskriften deler jeg med dere i morgen, og det er bare å glede seg :)

Ha en riktig fin onsdagskveld ♥

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Bein og bananaproteinsnack

Med en litt treigere start på uken i går måtte jeg sørge for en bedre start i dag. Tenk at jeg kom meg opp allerede kl. 05:50, på trening til kl. 06:20 og ferdigtrent før kl. 07:30. Det hadde jeg ikke trodd.

T-skjorte // Sko (perfekt til styrketrening!) // Tights

Når klokken ringte i morgest kom jeg på minst 10 unnskyldninger for at jeg måtte sove lengre, det gjør jeg alltid. Det jeg konkluderte med denne gangen fra forskjell til tidligere ganger er at det aldri kommer til å bli enklere å stå opp så tidlig. Alternativet, i dette tilfellet å sove lengre, vil alltid være den enkleste løsningen – og da er vi igjen inne på det med å ikke la det en vil i øyeblikket komme i veien for det virkelige målet en har satt seg. Da er det å komme seg opp og gjennomføre treningsøkten min langt mer i samsvar med målet mitt, enn det å sove lengre er :)

Ettertreningsmåltidet mitt fikk dere se i går, og sammen med en proteinshake er musklene mine klare for å bygge seg opp enda sterkere enn de var før økten. For dere som enda ikke har trent i dag, tenkte jeg komme med et lite tips til en ettertreningssnack som jeg prøvde meg på før helgen:


Bananaproteinsnack:

 • 30 g proteinpulver 
 • 1 ss sukrin gold 
 • 1 ts bakekakao 
 • 3 dråper sjokoladestevia
 • Litt skummet melk
 • 1 banan skjært i skiver  

Alle ingrediensene utenom bananen blandes godt sammen i en liten bolle – før du tilsetter ørlite melk til du får en passelig deigete konsistens. Form 8 små proteinkuler som du presser sammen mellom to bananskiver, slik bildet viser. Sett proteinbitene på et fat, og la de godgjøre seg i fryseren i ca. 15-20 minutter. Perfekt for dere som har gått litt lei den vanlige proteinshaken og ønsker å prøve en litt annerledes “ettertreningsvariant” :)

da vet dere hva dere kan glede dere til etter dagens treningsøkt! KILL IT!!!

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Noe å stå opp til

I dag har jeg dessverre vært syk. Jeg har vært slapp i hele dag, men heldigvis går det mye, mye bedre nå. Noen treningsøkt ble det selvfølgelig ikke på meg i dag, og hvis jeg skal rekke å komme i mål med alle treningsøktene mine før avreise til Oslo må jeg opp tidlig i morgen. For at jeg skal klare det trenger jeg noe å stå opp til, og i kjøleskapet står følgende å venter på meg:

I matboksen:

Mager kesam med vanilje steviadråper smaker som mager vanilje kesam, bare uten sukkeret. Perfekt ettertreningsmåltid :) Da skal det bli litt enklere å rive seg ut av sengen i morgen, fordi jeg vet at jeg har noe ekstra godt å se frem til i morgen etter økten. Treningsøkter på morgenen blir som regel på tom mage, forutenom en flaske med BCAA.

Jeg har hatt ekstra tid til å tenke og fundere på tiden fremover i dag da – og det jeg kan si er at konkurranseplanene mine begynner å bli ganske klare :) Det blir spennende, og litt av en sesong om det blir som jeg ønsker meg. Gleder meg til å dele planene mine med dere!

Blogglisten

Hjertelunch og rumpeøkt

Det var ikke vanskelig å komme seg avgårde på trening etter gårdagens motivasjonsboost fra Sandefjord. Kalibers bikinijenter tok hele 4 av 6 overallplasser i går. Jeg er så imponert, spesielt over debutantene våre, skulle virkelig ikke tro det var første gangen de stod på en scene i bare bikini. Nå kjenner jeg at jeg gleder meg ekstra mye til å reise til Oslo førstkommende helg.

Tights // t-skjorte // caps // sko for styrketrening

I konkurransesesonger slik som nå, kjenner jeg med en gang lysten til å konkurrere igjen. Lysten til å stå på scenen er selvfølgelig stor, men det jeg syns er det absolutt beste og som for meg rettferdiggjør det hele – er selve reisen frem mot scenen. Det å følge en diett selv på sultne dager, dra på trening når du helst vil ligge på sofaen, kjøre cardio når du egentlig vil sove – og at alle disse små valgene over tid resulterer i store endringer på kroppen. Jeg elsker det!


..og så var det tid for mat. Små hjerteomeletter lagd på tre egg, 50 gram skinke, en liten skvett melk, litt ost, havsalt, pepper og oregano. Jeg elsker brødmat og favorittbrødet mitt er heldigvis både sunt og enkelt å lage. Med et glass iskaldt melk ved siden av var dette midt i blinken på en søndagsettermiddag. Håper dere har hatt en fin dag, jeg skal komme meg tidlig i seng ♥Kos dere:)

Blogglisten

Overnight oats og morgenøkt

Jeg hadde egentlig planlagt å komme meg avgårde på trening i går kveld, men plutselig sovnet jeg av på soafen og da var det egentlig bare å vinke farvell til den treningsøkten. Enkelte ganger funker det med en powernap midt på dagen, og andre ganger slår det helt feil ut. Shit happens! I morgest var jeg tidlig oppe og allerede ferdigtrent like etter kl. 10 :)

Singlett // treningstights 

Nedtrekk 4 x 8 repetisjoner 

Sittende roing 3 x 10 repetisjoner

Enarms roing 3 x 8 repetisjoner 

Franskpress 3 x 10 repetisjoner 

Nedpress 3 x 8 repetisjoner + dropsett


Streming fra Sandefjord Open startet allerede kl. 11 i morgest – og at jeg måtte få med meg bikinijentene våre i action var det ingen tvil om. Da passet det fint at frokosten allerede stod klar og ventet på meg i kjøleskapet. Jeg har nemlig prøvd meg på Overnight Oats og jeg har bare en ting å si – NAM. Det skal definitivt gjentas. Utrolig enkelt, deilig konsistens og nydelig smak.


Jeg blandet 40 g havregryn, ca. 90 g skummet melk, 40 g mager kesam, 1 ss sukrin gold og 1 rør stevia vaniljedråper sammen i går kveld – og satte det i kjøleskapet over natten med plast over. Det er egentlig det eneste du trenger å gjøre, og neste dag er havregrøten din fiks ferdig :) Jeg skjærte opp litt jordbær og toppet grøten med ferske jordbærbiter og peanuttsmør.

Nå skal jeg komme meg avgårde på butikken og handle inn litt godt. Det er jo helg! Kos dere:)

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker