Rumpepump og motivasjonsfaktor

DA dere! Da var det nok en gang tilbake til ´hverdagen´. Ferie er superflott, men det er det faktisk også med hverdag. Tilbake på jobb, tilbake på trening og tilbake med gode rutiner ellers. Også er det jo samtidig litt fint at det allerede bare er tre arbeidsdager igjen til helg, hihi.

Topp fra Adidas (kun 299,-) // StayInPlace Sports-bh // Treningstights (på salg)

Ikke bare er det få dager til helg, men også sommerferien nærmer seg med stormskritt. Med under to måneder igjen til sommerferie og forhåpentligvis Las Vegas tur, kjenner jeg at jeg er skikkelig motivert til å ha en helt RÅ treningsperiode nå fremover. Hverdagsrutinene er enn så lenge derfor hjertelig velkommen, og jeg startet like godt med ei skikkelig rumpe-pumpe-økt:

 • Knebøy 
 • Sumo markløft
 • Hip thrust
 • Beinpress
 • Legextension
 • Lårcurl
 • Ryggehev

..og med det fine solskinnsværet vi har hatt i Trondheim i dag måtte selvfølgelig både proteinshake og riskaker nytes ute i solsteiken. Det er ikke bestandig like gøy å trene inne når solen skinner ute, men heldigvis gjør en treningen ganske raskt unna hvis en klarer å fokusere og være effektiv samtidig – og vips har en fått i både pose og sekk. Vinn, vinn!

Vell, alt i alt en knallgod treningsøkt – og min største motivasjon på trening for tiden er altså sommerferie og tur til Las Vegas om knappe 55 dager. Det må være en godkjent motivasjonsfaktor syns jeg! Motivasjon kan komme av så mangt, og er den ikke til stede må en lete litt ekstra. Er dere klar over at det bare er seks uker til juni?! La oss møte sommeren med tidenes beste sommerform! Oh yeah!!

Hva motiverer DEG til å KICKE ASS på trening? ★

BlogglistenInnlegget inneholder sponsede lenker //

Siste krampetrekning

Siste krampetrekning før hverdagen igjen er en realitet: 

Is that it tenker du? Oh hell no! Skålen med mager vanilje kesam, bananskiver, vannmelon, mango, mandler og hakket kvikklunsj er bare forretten. Hovedretten blir en stor boks med smash-is, fordi jeg fortjener det! I morgen er det nemlig under to måneder til sommerferie(!!). Jeg kan nesten ikke skjønne det. Siste påskekvelden utnyttes derfor til det fulle med noe ekstra digg, og i morgen er det back on track :)

Kos dere med god samvittighet folkens, det skal ihvertfall jeg!

Blogglisten

Utendørs alternativ trening

Med stengte treningssentere her hjemme i Sandnessjøen måtte dagens trening foregå utendørs. Jeg kunne riktig nok valgt å droppe treningsøkten, men det hadde jeg lite lyst til. Overskudd fra påskegodis og motivasjonsboost fra Loaded Cup måtte jeg selvfølgelig få utnyttet, og med så fin natur som vi har her hjemme var det i bunn og grunn bare deilig å trene utendørs.


Klar for å få utnyttet påskeoverskuddet i pustende superundertøy fra Kari Traa (perfekt til utendørs trening!), løpetights, ultralette løpesko og kompresjonssokker :)

Jeg tok turen til Radåsmyra hvor jeg opp gjennom årene har vært med på diverse idrettsdager og Coopers tester, like hat hver eneste gang. Hadde noen da fortalt meg at jeg om noen år skulle løpe intervaller frivillig i påskeferien hadde jeg nok bare ledd. Fjellkjeden dere ser i bakgrunnen på bildene er forresten de Syv Søstre – har dere hørt om de før? Jeg har enda til gode å bestige toppene, men det skal gjøres(!!). Er det ikke bare veldig nydelig?

Treningsøkten ble nok så enkel, dog tung, og bestod av: 

10 x 100 m spurt (spurt på langsider, rask gange mellom langsidene)

og 4 runder med: 

15 x walking lunges

→ i supersett med:

15 x jumping lunges


100 m spurt har vell de fleste av dere prøvd tidligere vil jeg tro, men de siste fire rundene der bør dere prøve hvis dere ikke har gjort det før :) Ekstrapoeng hvis gjennomført utendørs!

pssst.. Det blir selvfølgelig ikke bare trening. Egentlig blir det minst trening og mest kos, men det er lov – ja nesten pålagt når det er påske. Kvikklunsj, varm solbærsaft, bål og pølsegrilling med verdens fineste og snilleste mamma ♥ Kos dere de siste fridagene i påsken :)

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Booteykiller

Dagens booteykiller: Ettbeins hipthrust m/fot på benk – 2 x 25 repetisjoner per bein

Start booteyøktene dine med denne øvelsen, og jeg kan love deg at du ikke har vanskeligheter med å få kontakt med bakdelen. Legg vekten på hælen og skvis det du klarer fra bunnposisjon til topp – og hold i 2 sekunder i øverste posisjon. Det høres kanskje enkelt ut hvis du ikke har prøvd øvelsen før, men den er alt annet dersom den utføres riktig. I promise you. BAM!

Jeg fikk også testet ut noe jeg har ønsket å prøve lenge – nemlig øvelsen “high step-ups” i chins/dipsapparatet. Funket fjell, så hvis dere har dette apparatet tilgjengelig på gymmet deres egner det seg nok bedre til å trene rumpa enn assisterte chins/dips. Også her legges vekten bak på foten – press kontrollert nedover og fokuser på å få god kontakt med rumpa.

Konsentrerte repetisjoner i favoritt-tights fra Skins, stabile sko fra Inov8 og enkel singlett fra Better Bodies

Både i morgen og mandag er treningssenteret stengt her i Sandnessjøen, så da må jeg finne på litt alternativ trening. Jeg er jo forvent med døgnåpent treningssenter som aldri holder stengt.

Har dere noen gode tips til meg? Hvor mange økter kan dere skryte av i påsken? :-D

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Årets påskeegg

Da har det blitt påskeferie dere, og påskeegget mitt er fylt opp med masse digg. Det vil si, det var fylt opp med masse digg – nå er det faktisk allerede rukket å bli tomt. Smågodis, questbarer, cake in a cup og solo – solo er liksom litt mer påske enn pepsi max. Godt var det! En ting er sikkert, påskeegg er alltid stas uansett hvor mange år som måtte går. Elsker det!

Ellers har jeg tatt frem favorittboken min igjen, den er jo faktisk (litt) gul  og det er jo påske. Jeg tenker jeg avslutter dagen med å lese noen sider i denne, kveldstrøtt som jeg er sovner jeg vell ganske raskt – og ingenting er vell bedre å ta med seg inn i drømmeland enn det mindsettet som denne boken gir meg. Hvis det er en bok jeg vil anbefale dere er det denne. Den perfekte påskegaven til deg selv eller noen du vet trenger et spark i ræva! - Take care -

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Verdens beste hobby

Kveldens “kjærlighetvedførsteblikk”

 “You were born an original, don´t die a copy” t-shirt 
♥ Shorts 
♥ Singlett
♥ Treningstights

Har dere allerede tatt påskeferie nå kanskje? For min del er det fortsatt ikke påskeferie, men like rundt hjørnet er det. Halv arbeidsdag i morgen – og deretter tar jeg turen hjem til Sandnessjøen. Påskegodisen lar derfor vente litt på seg, men det blir altså! Dagens påskegodis ble forøvrig ei nydelig og frisk skål med mager kesam, vanilje stevia dråper, 1 ss sukrinmelis, jordbær, kiwi, banan og 2 ruter sukkerfri sjokolade. Godkjent? I think so!

Før jeg kjører hjem i morgen har jeg nemlig planer om å ordne meg et superdigg påskeegg og fylle det med akkurat det jeg ønsker meg. Selv om jeg har stort fokus på et sunt kosthold og trening, er det også viktig for meg med litt mer avslappede perioder når jeg har muligheten til det også. Helt av vogna blir det selvfølgelig ikke, og med ferie betyr det bare enda bedre tid til trening. Så jeg ser egentlig veldig frem til fine dager med familie og gode treningsøkter :)

Etter dagens treningsøkt kjente jeg behover for noen stille minutter i garderoben, og jeg ble egentlig sittende å tenke litt. Igjen slo det meg hvor glad og takknemmelig jeg er for at trening og en sunn livsstil har falt seg så naturlig for meg, og helt ærlig tror jeg at jeg må ha verdens beste hobby. Er det flere som føler det slik? Det har selvfølgelig ikke alltid vært slik, og for noen år tilbake var jeg av de som måtte dras med på trening av andre.

Poenget mitt er egentlig: Alle kan! Og vil du nok, får du også til. Go get it!

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Oslo Grand Prix 2014

God mandagsmorgen dere! For ei helg det har vært. Fra hotellfrokost kl. 8 lørdagsmorgen, og i Oslo konserthus fra kl. 9 om morgenen til kl. 22 på kvelden. Bikiniklassene var sist på scenen under finalerundene, så da ble det lang dag - men tiden gikk likevel veldig raskt syns jeg.

Kompresjonstights // singlett // genser

Jeg var delegat for bikinijentene fra Kaliber Gym i helgen, og hjalp til med det de måtte trenge. Det ble litt hårstyling, mye liming av bikinier, oppvarming, påføring av glaze, mental støtte og heiarop fra salen. Veldig givende å kunne hjelpe de på sammem måte som mange har hjulpet meg de gangene jeg har stilt :) Kaliber gjorde det også helt fantastisk bra under helgens konkurranse, og det er jammen ikke rart når vi er så heldige å ha så mange dedikerte og fine utøvere(!!).

Bikiniklassene var enorme i år – og det var utrolig gøy å se alle jentene stilt opp på scenen, ikke minst er det bra for sporten at interessen er såpass stor. Gleder meg til å stå på scenen igjen selv!!  

I tillegg kjenner jeg at jeg er ekstra stolt over Kalibers Sandra Kjøsnes Jokic som stakk av med både 1. plass i sin egen klasse og overall. Nr. 1 og den beste av totalt over 70 jenter som deltok. Det er jammen ikke verst, og denne jenta bør dere følge nøye med på(!!). Hun stiller også på Loaded Cup nå til helgen, og bloggen hennes kan dere følge her. Sandra har også Gunnar som coach, og jeg kan love dere at både utøver og coach var både stolte og fornøyde etter lørdagen ;)

 Helgens motivasjon skal utnyttes til det fulle fremover, og jeg gleder meg til å kjenne på slitne muskler senere i dag ;) Enn så lenge – ha en fin mandag videre og bestem deg for å gi alt under dagens treningsøkt. Starter du uken bra, er det også mye enklere å fortsette på samme måte :)

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

På plass i Oslo

Dagen i dag har gått i ett. Startet dagen med jobb, og deretter bar det rett fra jobben til Værnes – og videre til Oslo. Etter noen minutter på hotellrommet tok vi turen til Oslo konserthus for å hente ut delegatpass og hilse på noen av jentene. De hadde allerede fått på første lag med farge, veid inn og er klare for å rocke scenen i morgen(!!). Selv kjenner jeg konkurranseinnstinktet slår inn med en gang jeg kjenner den karakteristiske lukten av konkurransefargen!!


Nå har jeg endelig kommet meg til ro i hotellsengen, fått spist litt mat og er egentlig ganske klar til å ta kveld. Gleder meg til å heie frem jentene i morgen, og i tillegg sanke mengder med inspirasjon og motivasjon. Det som er fint med å ikke stille selv er at jeg får to dager med hotellfrokost, og ikke bare søndagen ;) Hehe.. God natt dere ♥

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Søtpotetpannekaker

Her er oppskriften på de fantastiske søtpotetpannekakene jeg delte med dere i går kveld :) Jeg har servert de til Emil tidligere, og de falt veldig godt i smak hos han også. Det som er så fint er at søtpoteten ikke bare bidrar med en veldig god søt smak, men den bidrar også med masse fuktighet til pannekakene, som igjen gjør at en nesten ikke trenger tilsette noe ekstra veske.

Du trenger: 

 • 200 g most søtpotet 
 • 120 g havremel 
 • 2 egg
 • 2 ts bakepulver 
 • 60 g sukrin gold 
 • 50 g bakepro
 • En liten klype salt og kardemumme
 • en liten skvett melk
Du starter med å koke opp 200 g søtpotet. La det koke til de er blitt fine og møre, og mos de til slutt med en stavmikser. Bland deretter søtpoteten med de andre ingrediensene til du får en passe røre – den skal ikke være for tynn, så pass på at du ikke tilsetter for mye melk. Deretter stekes pannekakene i stekepannen på middels varme – oppskriften gir ca. 8 stk. :)

 

Jeg toppet pannekakene med hjemmelaget jordbærsyltetøy av en pose fryste jordbær tint i mikroen, blandet med sukrin – og noen ferske jordbær. Oppskriften inneholder både mye karbohydrater og proteiner, og egner seg derfor perfekt som et ekstra digg ettertreningsmåltid som du og treningspartneren din kan kose dere med etter ei vell utført treningsøkt :)
NÅ skal jeg hive meg rundt å pakke bagen til Oslo. I mellomtiden – vel bekomme ♥

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Ok, I get it!

Okey, jeg skjønner det! Jeg har hørt lovord om tightsene fra Skins lenge, og i dag kan jeg med hånden på hjertet si at jeg har fått meg en ny tightsfavoritt. Du skjønner det når du får den på(!!).

Treningstighs fra Skins // Hettegenser fra 2XU

Jeg var så heldig å få prøve ut en modell fra Skins, og nå kan jeg nesten ikke vente med å få testet ut flere. Jeg har prøvd mange treningstightser og denne er helt klart en favoritt. Fantastisk fin passform, høyt liv med tykkere kant, kompresjon og snøring i livet (ikke like synlig som ved for eksempel 2XU). Var den ikke fin? I love it! Du kan lese mer om produktet her.

Ellers hadde vi forresten siste poseringstrening med bikinijentene i går før Oslo Grand Prix går av stabelen i helgen. Bikinifitness har virkelig eksplodert her til lands, og det er faktisk påmeldt over 70(!!) jenter i bikiniklassene til helgen. Sist jeg var i Oslo stod jeg på akkurat samme scene selv, og nå gleder jeg meg fryktelig mye til å heie frem bikinijentene fra salen. Kaliber stiller sterkt!

Ikke bare har jeg fått meg ny tightsfavoritt, men også ny pannekakefavoritt. Etter trening i dag bestemte jeg meg for å lage pannekaker med søtpotet, og det ble  godt. Dere som har smakt søtpotet kjenner jo allerede til den gode søte smaken, og jeg kan love dere at den egnet seg perfekt i pannekaker. Oppskriften deler jeg med dere i morgen, og det er bare å glede seg :)

Ha en riktig fin onsdagskveld ♥

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker