Rumpepump og motivasjonsfaktor

DA dere! Da var det nok en gang tilbake til ´hverdagen´. Ferie er superflott, men det er det faktisk også med hverdag. Tilbake på jobb, tilbake på trening og tilbake med gode rutiner ellers. Også er det jo samtidig litt fint at det allerede bare er tre arbeidsdager igjen til helg, hihi.

Topp fra Adidas (kun 299,-) // StayInPlace Sports-bh // Treningstights (på salg)

Ikke bare er det få dager til helg, men også sommerferien nærmer seg med stormskritt. Med under to måneder igjen til sommerferie og forhåpentligvis Las Vegas tur, kjenner jeg at jeg er skikkelig motivert til å ha en helt RÅ treningsperiode nå fremover. Hverdagsrutinene er enn så lenge derfor hjertelig velkommen, og jeg startet like godt med ei skikkelig rumpe-pumpe-økt:

 • Knebøy 
 • Sumo markløft
 • Hip thrust
 • Beinpress
 • Legextension
 • Lårcurl
 • Ryggehev

..og med det fine solskinnsværet vi har hatt i Trondheim i dag måtte selvfølgelig både proteinshake og riskaker nytes ute i solsteiken. Det er ikke bestandig like gøy å trene inne når solen skinner ute, men heldigvis gjør en treningen ganske raskt unna hvis en klarer å fokusere og være effektiv samtidig – og vips har en fått i både pose og sekk. Vinn, vinn!

Vell, alt i alt en knallgod treningsøkt – og min største motivasjon på trening for tiden er altså sommerferie og tur til Las Vegas om knappe 55 dager. Det må være en godkjent motivasjonsfaktor syns jeg! Motivasjon kan komme av så mangt, og er den ikke til stede må en lete litt ekstra. Er dere klar over at det bare er seks uker til juni?! La oss møte sommeren med tidenes beste sommerform! Oh yeah!!

Hva motiverer DEG til å KICKE ASS på trening? ★

BlogglistenInnlegget inneholder sponsede lenker //

Utendørs alternativ trening

Med stengte treningssentere her hjemme i Sandnessjøen måtte dagens trening foregå utendørs. Jeg kunne riktig nok valgt å droppe treningsøkten, men det hadde jeg lite lyst til. Overskudd fra påskegodis og motivasjonsboost fra Loaded Cup måtte jeg selvfølgelig få utnyttet, og med så fin natur som vi har her hjemme var det i bunn og grunn bare deilig å trene utendørs.


Klar for å få utnyttet påskeoverskuddet i pustende superundertøy fra Kari Traa (perfekt til utendørs trening!), løpetights, ultralette løpesko og kompresjonssokker :)

Jeg tok turen til Radåsmyra hvor jeg opp gjennom årene har vært med på diverse idrettsdager og Coopers tester, like hat hver eneste gang. Hadde noen da fortalt meg at jeg om noen år skulle løpe intervaller frivillig i påskeferien hadde jeg nok bare ledd. Fjellkjeden dere ser i bakgrunnen på bildene er forresten de Syv Søstre – har dere hørt om de før? Jeg har enda til gode å bestige toppene, men det skal gjøres(!!). Er det ikke bare veldig nydelig?

Treningsøkten ble nok så enkel, dog tung, og bestod av: 

10 x 100 m spurt (spurt på langsider, rask gange mellom langsidene)

og 4 runder med: 

15 x walking lunges

→ i supersett med:

15 x jumping lunges


100 m spurt har vell de fleste av dere prøvd tidligere vil jeg tro, men de siste fire rundene der bør dere prøve hvis dere ikke har gjort det før :) Ekstrapoeng hvis gjennomført utendørs!

pssst.. Det blir selvfølgelig ikke bare trening. Egentlig blir det minst trening og mest kos, men det er lov – ja nesten pålagt når det er påske. Kvikklunsj, varm solbærsaft, bål og pølsegrilling med verdens fineste og snilleste mamma ♥ Kos dere de siste fridagene i påsken :)

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Booteykiller

Dagens booteykiller: Ettbeins hipthrust m/fot på benk – 2 x 25 repetisjoner per bein

Start booteyøktene dine med denne øvelsen, og jeg kan love deg at du ikke har vanskeligheter med å få kontakt med bakdelen. Legg vekten på hælen og skvis det du klarer fra bunnposisjon til topp – og hold i 2 sekunder i øverste posisjon. Det høres kanskje enkelt ut hvis du ikke har prøvd øvelsen før, men den er alt annet dersom den utføres riktig. I promise you. BAM!

Jeg fikk også testet ut noe jeg har ønsket å prøve lenge – nemlig øvelsen “high step-ups” i chins/dipsapparatet. Funket fjell, så hvis dere har dette apparatet tilgjengelig på gymmet deres egner det seg nok bedre til å trene rumpa enn assisterte chins/dips. Også her legges vekten bak på foten – press kontrollert nedover og fokuser på å få god kontakt med rumpa.

Konsentrerte repetisjoner i favoritt-tights fra Skins, stabile sko fra Inov8 og enkel singlett fra Better Bodies

Både i morgen og mandag er treningssenteret stengt her i Sandnessjøen, så da må jeg finne på litt alternativ trening. Jeg er jo forvent med døgnåpent treningssenter som aldri holder stengt.

Har dere noen gode tips til meg? Hvor mange økter kan dere skryte av i påsken? :-D

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Bein og bananaproteinsnack

Med en litt treigere start på uken i går måtte jeg sørge for en bedre start i dag. Tenk at jeg kom meg opp allerede kl. 05:50, på trening til kl. 06:20 og ferdigtrent før kl. 07:30. Det hadde jeg ikke trodd.

T-skjorte // Sko (perfekt til styrketrening!) // Tights

Når klokken ringte i morgest kom jeg på minst 10 unnskyldninger for at jeg måtte sove lengre, det gjør jeg alltid. Det jeg konkluderte med denne gangen fra forskjell til tidligere ganger er at det aldri kommer til å bli enklere å stå opp så tidlig. Alternativet, i dette tilfellet å sove lengre, vil alltid være den enkleste løsningen – og da er vi igjen inne på det med å ikke la det en vil i øyeblikket komme i veien for det virkelige målet en har satt seg. Da er det å komme seg opp og gjennomføre treningsøkten min langt mer i samsvar med målet mitt, enn det å sove lengre er :)

Ettertreningsmåltidet mitt fikk dere se i går, og sammen med en proteinshake er musklene mine klare for å bygge seg opp enda sterkere enn de var før økten. For dere som enda ikke har trent i dag, tenkte jeg komme med et lite tips til en ettertreningssnack som jeg prøvde meg på før helgen:


Bananaproteinsnack:

 • 30 g proteinpulver 
 • 1 ss sukrin gold 
 • 1 ts bakekakao 
 • 3 dråper sjokoladestevia
 • Litt skummet melk
 • 1 banan skjært i skiver  

Alle ingrediensene utenom bananen blandes godt sammen i en liten bolle – før du tilsetter ørlite melk til du får en passelig deigete konsistens. Form 8 små proteinkuler som du presser sammen mellom to bananskiver, slik bildet viser. Sett proteinbitene på et fat, og la de godgjøre seg i fryseren i ca. 15-20 minutter. Perfekt for dere som har gått litt lei den vanlige proteinshaken og ønsker å prøve en litt annerledes “ettertreningsvariant” :)

da vet dere hva dere kan glede dere til etter dagens treningsøkt! KILL IT!!!

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Hjertelunch og rumpeøkt

Det var ikke vanskelig å komme seg avgårde på trening etter gårdagens motivasjonsboost fra Sandefjord. Kalibers bikinijenter tok hele 4 av 6 overallplasser i går. Jeg er så imponert, spesielt over debutantene våre, skulle virkelig ikke tro det var første gangen de stod på en scene i bare bikini. Nå kjenner jeg at jeg gleder meg ekstra mye til å reise til Oslo førstkommende helg.

Tights // t-skjorte // caps // sko for styrketrening

I konkurransesesonger slik som nå, kjenner jeg med en gang lysten til å konkurrere igjen. Lysten til å stå på scenen er selvfølgelig stor, men det jeg syns er det absolutt beste og som for meg rettferdiggjør det hele – er selve reisen frem mot scenen. Det å følge en diett selv på sultne dager, dra på trening når du helst vil ligge på sofaen, kjøre cardio når du egentlig vil sove – og at alle disse små valgene over tid resulterer i store endringer på kroppen. Jeg elsker det!


..og så var det tid for mat. Små hjerteomeletter lagd på tre egg, 50 gram skinke, en liten skvett melk, litt ost, havsalt, pepper og oregano. Jeg elsker brødmat og favorittbrødet mitt er heldigvis både sunt og enkelt å lage. Med et glass iskaldt melk ved siden av var dette midt i blinken på en søndagsettermiddag. Håper dere har hatt en fin dag, jeg skal komme meg tidlig i seng ♥Kos dere:)

Blogglisten

Løsningen på morgenintervaller

Jeg har løst utfordringen med å komme seg avgårde på trening om morgenen. Løsningen er at en må skrive det på sosiale medier og få med andre på gamet! Altså, hadde det ikke vært for at jeg i går utfordret dere til å gjøre det samme, hadde jeg aldri kommet meg ut av sengen i morgest. Men jeg har gjort det and I`m damn proud! Det syns jeg at jeg har lov til å være. Her er beviset:

Cardiorunden jeg kjørte her forrige søndag falt i smak, og jeg valgte derfor å gjennomføre samme i dag. Forskjellen var bare at jeg hadde 10 minutter mindre til rådighet i dag, og måtte derfor korte ned økten til 30 minutter. Nettopp derfor valgte jeg å kjøre på litt hardere de 30 minuttene jeg hadde.

Oppvarming: 15 minutter rask gange til gymmet

Intervaller: 3 minutter rask gange på hastighet 6.5 med 12% stigning, etterfulgt av 1 minutt spurt på hastighet 15.5 og 2% stigning. Deretter kjøres mølla til 12% stigning og hastighet 6.5 før 3 nye minutter fullføres med påfølgende spurt i 1 minutt. Slik fortsetter du til det har gått 30 minutter.

P-a-i-n er vell en passende beskrivelse. De siste 10 minuttene måtte jeg faktisk koble ut Spotify og lete frem en motivasjonsvideo på YouTube som jeg kunne ha på ørene(!!), og motiverende fraser fra denne videoen fikk meg altså i mål helt uten stopp. Her er resultatet:

Genser (-25%) // Tights // Kompresjonssokker

Hehe, fornøyd som dere ser! Genseren på bildet er faktisk på salg for øyeblikket her inne. Det fine merket dere ser jeg har under armen der følger dessverre ikke med, det må dere nemlig gjøre dere fortjent til helt selv ;) Etter økten rakk jeg akkurat å få plukket med meg litt godsaker fra den fine kantinen vi har på jobb – og påfyll etter en meget godkjent morgenøkt ble i form av 2 hardkokte egg, 2 skiver rykende ferskt grovt brød, røkt laks og litt grønt :) Nam!

Tli slutt vil jeg gi creds til dere som faktisk ble med på utfordringen i går kveld! Jeg syns det er helt rått at vi sammen kan motivere og hjelpe hverandre til å komme oss avgårde på trening :)

Et megastort takk fra meg til dere! Ha en super dag videre :)

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Tar du utfordringen?

2/7 √

Sittende press over hodet 3 x 7 reps
Omvendt flyes 3 x 10 reps
Sidehev 3 x 10 reps
Facepulls 3 x 8 reps
Sittende hantelcurls 3 x 8 reps
Scott curls 3 x 10 reps
Cable curls 2 x 10 reps

Tirsdagskveld, slitne muskler og lukten av kveldsmat brer seg i leiligheten. Perfekt! Ukens andre styrkeøkt er overstått, og helt ærlig kjennes det nesten ut som om at skuldrene mine holder på å falle av – akkurat slik det skal være. Jeg har alltid vært glad i å trene skuldre, som sikkert nok henger sammen med at fine skuldre er noe av det peneste jeg ser på en trent kropp. I morgen står det intervall på planen, og jeg vurderer å gjennomføre de før jobb. Jeg har ikke helt bestemt meg enda kjenner jeg, og jeg vet at jeg bestemme meg 100% hvis jeg skal komme meg ut av sengen i morgentidlig. Jeg elsker å trene, men trening så tidlig er alltid en utfordring for meg.

Så DA lurer jeg på: Hvem tar onsdagsutfordringen og gjennomfører intervaller før jobb/ skole i morgen?! Jeg forventer å se #ondagschallenge på instagram i morgen. Let´s do this!!! 
Topp // Treningstights // Sko // Caps

Søtpoteten troner fortsatt toppen av favoritt-karbohydratkildene mine – og det med god grunn. Det er jo så mye godt en kan gjøre med den! Søtpotetmos passer perfekt i perioder hvor en har dårlig tid, nettopp fordi den smaker like godt på dag 1 som den gjør på dag 3, varm som kald. Selv har jeg akkurat kokt opp 2 kg med søtpotet og dermed også klargjort karbohydratkilder for 2-3 dager frem. Deretter er det bare å tilsette protein og tilbehør i etterkant :) Easypeasy!


Det som er ekstra fint med den er at smaken i seg selv er  god – at det eneste en trenger å tilsette er krydder. Vi krydrer alltid med havsalt og kajennepepper, og sammen med den søte smaken fra søtpoteten blir det mer enn godt nok. Med andre ord er søtpotet og krydder det eneste du trenger å ha tilgjengelig – og du er good to go! Kok, mos og nyyyyt :) SKÅL! Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Treningsplan uke 14

Aiaiai. Planen var å gå innom butikken etter jobb og før trening for å kjøpe med meg litt enkel påfyll før dagens styrkeøkt – og jeg tror nesten jeg måtte plukke opp haka fra fortauet da jeg oppdaget at jeg hadde glemt bankkortet mitt hjemme. F*** tenkte Linn da. sulten som jeg var på det tidspunktet der skal jeg love dere at treningsøkten satt et godt stykke inne – men med BCAA på flaska og en god dose vilje la jeg sulten til siden og kom meg på trening som planlagt.

Camogenser // treningstights 

Jeg har jo skrevet treningsplan for uken, og den  jo følges. Når en først går bort fra noe planlagt en gang – er det så alt for enkelt å gjøre det igjen. Derfor prøver jeg så langt det lar seg gjøre, å fullføre de treningsøktene jeg har bestemt meg for og fullføre. For min egen del merker jeg at jeg faktisk gjennomfører kondisjonstrening i tillegg til styrketrening når jeg har skrevet det ned. Skriver jeg det ikke ned ender det alltid med at kondisjonstreningen droppes – og det kan vi selvfølgelig ikke finne oss i sånn helt uten videre.

Sulthetsfølelsen er heldigvis forsvunnet for lenge siden, og ble først og fremst slukket med verdens beste proteinshake. Proteinshaken inneholder 50 g sjokoladeprotein, 4 dl skummet melk, 1 fryst banan og 30 g økologisk crunchy peanutbutter. Det blir nesten ikke bedre.

Nå kjenner jeg det skal bli godt med litt sofatid. Etterpå skal jeg komme meg litt tidligere i seng enn ellers, det kjenner jeg kroppen trenger etter dagens treningsøkt – og ikke minst for at jeg skal klare å fullføre resten av treningsøktene denne uken med god kvalitet.

Til slutt: Hva står på deres treningsplan denne uken? :)


Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Mandagstips

God mandag people! Hvordan er energinivået? Blåmandag eller RÅ mandag? Jeg har ihvertfall bestemt meg for å ha en mandag og er straks på tur ut døren for å fullføre ukens aller første styrkeøkt. På programmet står det rumpe, og jeg er klar for å få testet ut noen Melo-inspirerte rumpeøvelser og bygge skikkelig Melobootey!

Før jeg setter kursen ville jeg bare raska på å tipse dere om at X-life i dag har satt i gang med Mid Season Sale. Salget varer til 15. april, men størrelsene forsvinner raskt så det lønner seg å være tidlig ute. Masse digge varer nedsatt med opp til 75%. Her er noen av mine favoritter:

Perfekt vårjakke -50%

Enkel singlett kun 149,-

Genser fra Kari Traa kun 179,-

T-skjoret kun 98,-

Vest nedsatt med -67% finnes også i rosa

Kompresjonstights med høyt liv 599,-

Jakke nedsatt med 2200,- finnes også i rosa

Resten av salget finner dere her inne. KICK ASS på trening i dag dere, det skal ihvertfall jeg!


Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Melo-inspirert cardio

Camocaps // Treningstights // Genser

God søndagsmorgen! 

Jeg har akkurat fått i meg dagens frokost bestående av en skyr, melon, havregryn og 1 ts PB2. Nå er jeg på tur ut døren med gårdagens motivasjon for å gjennomføre en skikkelig Nathaliamelo-inspirert runde med cardio. Det gledes!!! Cardio kan jo raskt bli litt kjedelig, så da er det viktig å huske på at faktisk kan variere. Dere får høre mer senere, inntil da..

Ha en SUPER  søndag :)


Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker