Bein og bananaproteinsnack

Med en litt treigere start på uken i går måtte jeg sørge for en bedre start i dag. Tenk at jeg kom meg opp allerede kl. 05:50, på trening til kl. 06:20 og ferdigtrent før kl. 07:30. Det hadde jeg ikke trodd.

T-skjorte // Sko (perfekt til styrketrening!) // Tights

Når klokken ringte i morgest kom jeg på minst 10 unnskyldninger for at jeg måtte sove lengre, det gjør jeg alltid. Det jeg konkluderte med denne gangen fra forskjell til tidligere ganger er at det aldri kommer til å bli enklere å stå opp så tidlig. Alternativet, i dette tilfellet å sove lengre, vil alltid være den enkleste løsningen – og da er vi igjen inne på det med å ikke la det en vil i øyeblikket komme i veien for det virkelige målet en har satt seg. Da er det å komme seg opp og gjennomføre treningsøkten min langt mer i samsvar med målet mitt, enn det å sove lengre er :)

Ettertreningsmåltidet mitt fikk dere se i går, og sammen med en proteinshake er musklene mine klare for å bygge seg opp enda sterkere enn de var før økten. For dere som enda ikke har trent i dag, tenkte jeg komme med et lite tips til en ettertreningssnack som jeg prøvde meg på før helgen:


Bananaproteinsnack:

 • 30 g proteinpulver 
 • 1 ss sukrin gold 
 • 1 ts bakekakao 
 • 3 dråper sjokoladestevia
 • Litt skummet melk
 • 1 banan skjært i skiver  

Alle ingrediensene utenom bananen blandes godt sammen i en liten bolle – før du tilsetter ørlite melk til du får en passelig deigete konsistens. Form 8 små proteinkuler som du presser sammen mellom to bananskiver, slik bildet viser. Sett proteinbitene på et fat, og la de godgjøre seg i fryseren i ca. 15-20 minutter. Perfekt for dere som har gått litt lei den vanlige proteinshaken og ønsker å prøve en litt annerledes “ettertreningsvariant” :)

da vet dere hva dere kan glede dere til etter dagens treningsøkt! KILL IT!!!

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Hjertelunch og rumpeøkt

Det var ikke vanskelig å komme seg avgårde på trening etter gårdagens motivasjonsboost fra Sandefjord. Kalibers bikinijenter tok hele 4 av 6 overallplasser i går. Jeg er så imponert, spesielt over debutantene våre, skulle virkelig ikke tro det var første gangen de stod på en scene i bare bikini. Nå kjenner jeg at jeg gleder meg ekstra mye til å reise til Oslo førstkommende helg.

Tights // t-skjorte // caps // sko for styrketrening

I konkurransesesonger slik som nå, kjenner jeg med en gang lysten til å konkurrere igjen. Lysten til å stå på scenen er selvfølgelig stor, men det jeg syns er det absolutt beste og som for meg rettferdiggjør det hele – er selve reisen frem mot scenen. Det å følge en diett selv på sultne dager, dra på trening når du helst vil ligge på sofaen, kjøre cardio når du egentlig vil sove – og at alle disse små valgene over tid resulterer i store endringer på kroppen. Jeg elsker det!


..og så var det tid for mat. Små hjerteomeletter lagd på tre egg, 50 gram skinke, en liten skvett melk, litt ost, havsalt, pepper og oregano. Jeg elsker brødmat og favorittbrødet mitt er heldigvis både sunt og enkelt å lage. Med et glass iskaldt melk ved siden av var dette midt i blinken på en søndagsettermiddag. Håper dere har hatt en fin dag, jeg skal komme meg tidlig i seng ♥Kos dere:)

Blogglisten

Løsningen på morgenintervaller

Jeg har løst utfordringen med å komme seg avgårde på trening om morgenen. Løsningen er at en må skrive det på sosiale medier og få med andre på gamet! Altså, hadde det ikke vært for at jeg i går utfordret dere til å gjøre det samme, hadde jeg aldri kommet meg ut av sengen i morgest. Men jeg har gjort det and I`m damn proud! Det syns jeg at jeg har lov til å være. Her er beviset:

Cardiorunden jeg kjørte her forrige søndag falt i smak, og jeg valgte derfor å gjennomføre samme i dag. Forskjellen var bare at jeg hadde 10 minutter mindre til rådighet i dag, og måtte derfor korte ned økten til 30 minutter. Nettopp derfor valgte jeg å kjøre på litt hardere de 30 minuttene jeg hadde.

Oppvarming: 15 minutter rask gange til gymmet

Intervaller: 3 minutter rask gange på hastighet 6.5 med 12% stigning, etterfulgt av 1 minutt spurt på hastighet 15.5 og 2% stigning. Deretter kjøres mølla til 12% stigning og hastighet 6.5 før 3 nye minutter fullføres med påfølgende spurt i 1 minutt. Slik fortsetter du til det har gått 30 minutter.

P-a-i-n er vell en passende beskrivelse. De siste 10 minuttene måtte jeg faktisk koble ut Spotify og lete frem en motivasjonsvideo på YouTube som jeg kunne ha på ørene(!!), og motiverende fraser fra denne videoen fikk meg altså i mål helt uten stopp. Her er resultatet:

Genser (-25%) // Tights // Kompresjonssokker

Hehe, fornøyd som dere ser! Genseren på bildet er faktisk på salg for øyeblikket her inne. Det fine merket dere ser jeg har under armen der følger dessverre ikke med, det må dere nemlig gjøre dere fortjent til helt selv ;) Etter økten rakk jeg akkurat å få plukket med meg litt godsaker fra den fine kantinen vi har på jobb – og påfyll etter en meget godkjent morgenøkt ble i form av 2 hardkokte egg, 2 skiver rykende ferskt grovt brød, røkt laks og litt grønt :) Nam!

Tli slutt vil jeg gi creds til dere som faktisk ble med på utfordringen i går kveld! Jeg syns det er helt rått at vi sammen kan motivere og hjelpe hverandre til å komme oss avgårde på trening :)

Et megastort takk fra meg til dere! Ha en super dag videre :)

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Tar du utfordringen?

2/7 √

Sittende press over hodet 3 x 7 reps
Omvendt flyes 3 x 10 reps
Sidehev 3 x 10 reps
Facepulls 3 x 8 reps
Sittende hantelcurls 3 x 8 reps
Scott curls 3 x 10 reps
Cable curls 2 x 10 reps

Tirsdagskveld, slitne muskler og lukten av kveldsmat brer seg i leiligheten. Perfekt! Ukens andre styrkeøkt er overstått, og helt ærlig kjennes det nesten ut som om at skuldrene mine holder på å falle av – akkurat slik det skal være. Jeg har alltid vært glad i å trene skuldre, som sikkert nok henger sammen med at fine skuldre er noe av det peneste jeg ser på en trent kropp. I morgen står det intervall på planen, og jeg vurderer å gjennomføre de før jobb. Jeg har ikke helt bestemt meg enda kjenner jeg, og jeg vet at jeg bestemme meg 100% hvis jeg skal komme meg ut av sengen i morgentidlig. Jeg elsker å trene, men trening så tidlig er alltid en utfordring for meg.

Så DA lurer jeg på: Hvem tar onsdagsutfordringen og gjennomfører intervaller før jobb/ skole i morgen?! Jeg forventer å se #ondagschallenge på instagram i morgen. Let´s do this!!! 
Topp // Treningstights // Sko // Caps

Søtpoteten troner fortsatt toppen av favoritt-karbohydratkildene mine – og det med god grunn. Det er jo så mye godt en kan gjøre med den! Søtpotetmos passer perfekt i perioder hvor en har dårlig tid, nettopp fordi den smaker like godt på dag 1 som den gjør på dag 3, varm som kald. Selv har jeg akkurat kokt opp 2 kg med søtpotet og dermed også klargjort karbohydratkilder for 2-3 dager frem. Deretter er det bare å tilsette protein og tilbehør i etterkant :) Easypeasy!


Det som er ekstra fint med den er at smaken i seg selv er  god – at det eneste en trenger å tilsette er krydder. Vi krydrer alltid med havsalt og kajennepepper, og sammen med den søte smaken fra søtpoteten blir det mer enn godt nok. Med andre ord er søtpotet og krydder det eneste du trenger å ha tilgjengelig – og du er good to go! Kok, mos og nyyyyt :) SKÅL! Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Treningsplan uke 14

Aiaiai. Planen var å gå innom butikken etter jobb og før trening for å kjøpe med meg litt enkel påfyll før dagens styrkeøkt – og jeg tror nesten jeg måtte plukke opp haka fra fortauet da jeg oppdaget at jeg hadde glemt bankkortet mitt hjemme. F*** tenkte Linn da. sulten som jeg var på det tidspunktet der skal jeg love dere at treningsøkten satt et godt stykke inne – men med BCAA på flaska og en god dose vilje la jeg sulten til siden og kom meg på trening som planlagt.

Camogenser // treningstights 

Jeg har jo skrevet treningsplan for uken, og den  jo følges. Når en først går bort fra noe planlagt en gang – er det så alt for enkelt å gjøre det igjen. Derfor prøver jeg så langt det lar seg gjøre, å fullføre de treningsøktene jeg har bestemt meg for og fullføre. For min egen del merker jeg at jeg faktisk gjennomfører kondisjonstrening i tillegg til styrketrening når jeg har skrevet det ned. Skriver jeg det ikke ned ender det alltid med at kondisjonstreningen droppes – og det kan vi selvfølgelig ikke finne oss i sånn helt uten videre.

Sulthetsfølelsen er heldigvis forsvunnet for lenge siden, og ble først og fremst slukket med verdens beste proteinshake. Proteinshaken inneholder 50 g sjokoladeprotein, 4 dl skummet melk, 1 fryst banan og 30 g økologisk crunchy peanutbutter. Det blir nesten ikke bedre.

Nå kjenner jeg det skal bli godt med litt sofatid. Etterpå skal jeg komme meg litt tidligere i seng enn ellers, det kjenner jeg kroppen trenger etter dagens treningsøkt – og ikke minst for at jeg skal klare å fullføre resten av treningsøktene denne uken med god kvalitet.

Til slutt: Hva står på deres treningsplan denne uken? :)


Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Mandagstips

God mandag people! Hvordan er energinivået? Blåmandag eller RÅ mandag? Jeg har ihvertfall bestemt meg for å ha en mandag og er straks på tur ut døren for å fullføre ukens aller første styrkeøkt. På programmet står det rumpe, og jeg er klar for å få testet ut noen Melo-inspirerte rumpeøvelser og bygge skikkelig Melobootey!

Før jeg setter kursen ville jeg bare raska på å tipse dere om at X-life i dag har satt i gang med Mid Season Sale. Salget varer til 15. april, men størrelsene forsvinner raskt så det lønner seg å være tidlig ute. Masse digge varer nedsatt med opp til 75%. Her er noen av mine favoritter:

Perfekt vårjakke -50%

Enkel singlett kun 149,-

Genser fra Kari Traa kun 179,-

T-skjoret kun 98,-

Vest nedsatt med -67% finnes også i rosa

Kompresjonstights med høyt liv 599,-

Jakke nedsatt med 2200,- finnes også i rosa

Resten av salget finner dere her inne. KICK ASS på trening i dag dere, det skal ihvertfall jeg!


Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Melo-inspirert cardio

Camocaps // Treningstights // Genser

God søndagsmorgen! 

Jeg har akkurat fått i meg dagens frokost bestående av en skyr, melon, havregryn og 1 ts PB2. Nå er jeg på tur ut døren med gårdagens motivasjon for å gjennomføre en skikkelig Nathaliamelo-inspirert runde med cardio. Det gledes!!! Cardio kan jo raskt bli litt kjedelig, så da er det viktig å huske på at faktisk kan variere. Dere får høre mer senere, inntil da..

Ha en SUPER  søndag :)


Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

All pain, all gain

Åh! Nå har jeg funnet frem favorittkoppen og hoppet i skikkelige koseklær med god samvittighet. Jeg startet nemlig helgen med å fullføre ukens femte treningsøkt, som etter planen skulle være en intervalløkt. Forrige intervalløkt falt egentlig veldig i smak hos meg, og jeg valgte derfor å prøve igjen. Forskjellen var selvfølgelig at jeg måtte løpe på bedre tid enn jeg gjorde sist.

Tights og overdel fra Kari Traa

Når det kommer til trening liker jeg å tenke at “hadde det vært lett, hadde alle gjort det”. Trening er ikke lett, og det skal heller ikke være lett. For å bli bedre enn du var i går må en tvinge kroppen til å innse at den må bli bedre – og det føler jeg virkelig at jeg fikk gjort i dag.

Oppvarming: Rask gange/ rolig jogg i 10 minutter

Intervaller: 20 sekunders drag og 10 sekunders pause mellom dragene. Totalt 12 minutter og 24 drag. Første 2 minutter på hastighet 14.5 og siste 10 minutter på hastighet 15.

Forrige gang hadde jeg totalt 6 minutter med en hastighet på 15 og 6 minutter på 14.5, og med 4 minutter ekstra på 15 km/t denne gangen sier jeg meg meget godt fornøyd. Jeg hadde lyst til å stille ned farten da det fortsatt var hele 7 minutter igjen av dragene, men heldigvis er jeg mer sta enn som så. Mellom pausene til de to siste dragene skal jeg ærlig innrømme at kvalmen kom snikende på, men med bare 1 minutt igjen kan en ikke gi seg. STORTSMILEFJÆS.

Husk – hodet ditt sier stopp lenge før kroppen, du klarer mye mer enn du tror. Can you do it?

Jeg og Emil har latt oss friste av Noras oppskrift på pizzasnurrer – og har akkurat fått ut et rykende ferskt brett av ovnen. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg spiste slike pizzasnurrer, men jeg husker den gode smaken – og det med god grunn. Oppskriften gav to brett og totalt ca. 20 pizzasnurrer. Fyllet på det ene brettet bestod av kjøttdeig, mens på det andre slo vi til med både skinke og kjøttdeig :)

Pizza er noe av det beste jeg vet, så da passer det utmerket med en sunn pizzavri på en fredagskveld. Jeg har allerede tatt en liten smakebit og jeg kan bekrefte at de smakte like nydelig som de ser ut som, om ikke enda litt bedre. Vell fortjent syns jeg!

Oppskriften finner dere her, ha en super kveld :)  


Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Strike a pose

Jeg hadde min siste poseringstrening før Sandefjord Open med bikinijentene nå på lørdag, og bare se så fine de er(!!). Jeg kjenner jeg blir litt sånn stolt av jentene «våre».

Sterke, målbevisste, fokuserte, flotte og råe jenter med bein i nesa. Skulle ønske jeg hadde mulighet til å sitte i salen under Sandefjord også, men i denne omgang er det Oslo som blir prioritert fra min side. Jeg skal ihvertfall sitte limt til pc-skjermen og heie for full hals fra stua!

Genser // Caps // Treningstights (kun 299,-) 

En kan jo ikke bli annet enn supermotivert av disse jentene. Motivasjonen brukes selvfølgelig for det den er verdt, og har resultert i ganske så støle muskler i dag. Det kan nok i stor grad forklares med at det er lenge siden jeg har hatt sumo-markløft på programmet, men jeg liker å tro at det også delvis er resultatet av ekstra giv på trening i går ;) Det mener jeg bestemt er helt innafor!

Jeg kom til å snakke med noen av bikinijentene om hvilke “lifesavers” de hadde benyttet seg mest av på diett, og kom til å tenke på en av mine egne. Proteinkuler ble det mye av i høst, og jeg ble fristet til å gjenta suksessen med en liten vri. Jeg tror nesten ikke jeg kunne blitt mer fornøyd med resultatet – sjokoladekuler toppet med PB2 smakte helt fantastisk og minnet faktisk mye om konfektkuler. Forskjellen er bare at disse konfektkulene er sunne og proteinrike!

30 g sjokoladeprotein
8 dråper sjokoladestevia 
1 ss sukrin gold
1/2 ts bakekakao

Bland ingrediensene i en liten bolle og tilsett litt vann til du får en passe deigete konsistens. Form små kuler og la de avkjøle seg i fryseren i 20-30 minutter. Toppes med PB2 blandet med vann :)

Blogglisten

 

// innlegget inneholder sponsede lenker

3 week challenge

Riktig god kveld ♥ Da er jeg snart i gang med min egen “3 week challenge”. Retningslinjene er nokså enkle. Skriv ned en ukeplan med treningsoversikt for hver uke og følg planen.

 • Hver uke skal inneholde fire styrkeøkter
 • Hver uke skal inneholde to intervalløkter
 • Få nok søvn: minimum 7.5 timer per natt
 • Drikke nok vann: 3 liter per dag
 • Clean-eating. Proteinrikt, gode karbohydratkilder og sunt fett. (no candy!) 
 • Formsjekk hver fredagGenser // kompresjonstights // caps // drikkeflaske

Jeg er klar, jeg er gira og jeg er motivert!!! Jeg har lenge hatt lyst til å sette opp mitt eget treningsprogram, og har i denne perioden bestemt meg for å gjøre akkurat det. Den første økten fikk jeg testet ut tidligere i dag, og blir det ikke rumpe av dette programmet blir det ikke rumpe.

 • Knebøy 4 x 4 repetisjoner → dropsett 1 x 20 repetisjoner
 • Sumo markløft 3 x 8-10 repetisjoner
 • Nordic hamstrings 4 x 15-20 repetisjoner
 • Ettbeins reverse hyper 2 x 15-20 repetisjoner
 • Band seated abduction 2 x 15-20 repetisjoner
Resten av treningsprogrammet postes utover i uken, og treningsplanen for uke 1 ser slik ut:

Jeg trenger mer å strekke meg etter, noe konkret og jobbe med – og jeg kjenner at en slik challenge er akkurat hva jeg trenger nå :) Selv om det bare er “jeg mot meg selv” kjenner jeg konkurranseinnstinktet slå inn for fullt. Sånn er det vell å være konkurransemenneske. Jeg elsker i bunn og grunn å kjøre på med ting som er utfordrende, noe ikke alle klarer, noe som er ekstra krevende – det motiverer meg, gir meg en følelse av mestring og er vell egentlig i stor grad årsaken til at bikinifitness appellerer til meg i den graden det faktisk gjør. Jeg gleder meg til å se akkurat hvor mye jeg kan utrette på disse tre ukene, og i år har jeg store planer om å ta påskeferie med den BESTE samvittigheten :)

Men, det er ikke før i morgen. Helgen er jo langt fra over og søndagskvelden skal nytes til det fulle med proteinbrownies toppet med det mest geniale jeg har smakt på lenge – powdered peanut butter = fettredusert peanutsmør, og det smaker digg! Trodde ikke det var mulig.

Med det ønsker jeg mestringsfølelse og godfølelsen hjertelig velkommen. Let´s do this!

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker