Mandagstips

God mandag people! Hvordan er energinivået? Blåmandag eller RÅ mandag? Jeg har ihvertfall bestemt meg for å ha en mandag og er straks på tur ut døren for å fullføre ukens aller første styrkeøkt. På programmet står det rumpe, og jeg er klar for å få testet ut noen Melo-inspirerte rumpeøvelser og bygge skikkelig Melobootey!

Før jeg setter kursen ville jeg bare raska på å tipse dere om at X-life i dag har satt i gang med Mid Season Sale. Salget varer til 15. april, men størrelsene forsvinner raskt så det lønner seg å være tidlig ute. Masse digge varer nedsatt med opp til 75%. Her er noen av mine favoritter:

Perfekt vårjakke -50%

Enkel singlett kun 149,-

Genser fra Kari Traa kun 179,-

T-skjoret kun 98,-

Vest nedsatt med -67% finnes også i rosa

Kompresjonstights med høyt liv 599,-

Jakke nedsatt med 2200,- finnes også i rosa

Resten av salget finner dere her inne. KICK ASS på trening i dag dere, det skal ihvertfall jeg!


Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

★ Året 2013, del 1 ★

Jeg har akkurat lest gjennom fjorårets oppsummering av 2012 – og det slår meg hvor glad jeg egentlig er for at jeg startet denne bloggen. Jeg hadde aldri dokumentert hverdagen min så bra som jeg faktisk har gjort de siste to årene hvis det ikke hadde vært for bloggen.

2013 har vært et innholdsrikt år for min del. Jeg har opplevd mye bra, og jeg sitter igjen med masse gode minner. Jeg syns det var gøy å lese gjennom fjorårets oppsummering av året, og gjør derfor det samme i år. Her er del 1 av en oppsummering av året ★ 2013 ★

Januar: 

Det nye året fikk ikke helt den starten jeg hadde sett for meg, og jeg gikk inn i 2013 med feber og bronkitt. Med nyttårsforsetter for det nye året, var jeg likevell klar for å ta 2013 med storm:

  • Konkurrere i bikinifitness igjen.
  • Forbedre fysikken, med hovedfokus på bein, rompe og mage.
  • Være flinkere økonomisk – sette av penger på en sparekonto hver mnd.

Etter Norway Open i 2012 var jeg sulten på å komme meg på scenen igjen så fort som mulig, og planen var egentlig å starte på diett allerede 1. januar. 13 dager inn i det nye året ble jeg endelig ferdig med pencillinkuren min, og den 15. dagen startet jeg på den etterlengtede konkurransedietten.

Jeg ønsket det som skulle bli 10 uker med matpakker, poseringstrening, konkurransefokus, dietthode og cardio - hjertelig velkommen. Omtrent samtidig sendte jeg Emil avgårde til USA for en måneds tid, hvor han skulle trene mot årets første MMA kamp 3. mars. Matbokser ble funnet frem, og hjemmelagde kjøttboller og havrebrød stod ofte på menyen.


 

Februar:

 Februar innledes med langhelg, spisedag og tidlig bursdagsfeiring av meg selv hjemme i Sandnessjøen. Med oppladde batterier vender jeg deretter tilbake til Trondheim, hvor selve bursdagen feires med mer diettmat. Det lønner seg alltid å gjøre en god innsats, og tre uker inn i dietten kan jeg allerede se tydelige endringer på formen.

Jeg responderer bra på både diett og trening, men på tross av gode resultater går jeg rundt med en liten klump i magen som jeg med det første ikke klarer helt å finne ut av. Jeg går mange runder med meg selv, hit og dit, opp og ned, pro’s and con’s, handlinger veid opp mot konsekvenser, og fornuft mot følelser – og 4 uker inn i konkurranseoppkjøringen avsluttes dietten. Nye konkurranseplaner legges, noen dager senere vender Emil endelig tilbake fra USA, og hverdagen fortsetter som før med gode treningsøkter og mer mat.

Mars:

Forutenom en brakstart på mars med seier i årets første mma fight for Emil, blir dette en relativt rolig måned – hvor trening og kosthold, jobb, fine turer, venner og kjæreste står i fokus. Måneden avsluttes med ei såkalt deloaduke på treningsfronten, og jeg gjør meg klar og bestemmer meg for at neste treningsperiode skal bli den beste treningsperioden jeg har hatt på lenge.

April:

Da 1. april meldte sin ankomst var jeg klar, og like under 6 måneder før Stavanger Open – annonserte jeg at jeg kom til å satse på både Stavanger Open og Norgesmesterskapet 2013. Jeg høstet det jeg kunne av motivasjon fra de flinke utøverne som stilte under Fredrikstad Open og Oslo Grand Prix – og med nytt treningsprogram, mengder av motivasjon og nye mål var jeg sulten på den gode følelsen en virkelig god treningsperiode gir. Jeg innså at det kun var jeg som satt med makten, og at det kun var jeg som kunne sørge for at treningsperioden skulle bli god. Og da ble den selvfølgelig også nettopp det. Dritgod.


Hvor kom motivasjonen fra? Da jeg først startet oppkjøringen mot Norway Open i 2012 gikk jeg rett fra en dårlig treningsperiode og over til konkurranseoppkjøring. Denne gangen ville jeg derfor starte på oppkjøringen mot høstens konkurranser med best mulig utgangspunkt. Det motiverte meg mye. Jeg husker også at jeg loggførte maten min i denne perioden, jeg visste at jeg fikk i meg det jeg trengte av mat og jeg visste at jeg hadde alle forutsetninger for fremgang så lenge jeg bestemte meg for å ha gode økter. Jeg leste også mye i boka “Bli best med mental trening” av Erik Bertrand Larsen, og brukte generelt mer tid på å finne og opprettholde motivasjonen enn jeg noen gang hadde gjort tidligere.

Mai:

Plutselig har vi kommet helt til mai. Mai måned husker jeg som en måned med nydelig sommervær. Jeg videreførte den gode treningsperioden fra april, loggfører fortsatt maten og begynner å utføre ukentlige formsjekker. Vi hadde oss en harrytur over grensa til Sverige, vi feiret 17. mai hjemme i Sandnessjøen og jeg fikk besøk hjemmefra til Trondheim. Jeg har min siste måend i jobben min på Vila, og når månedens siste uke kommer er det bare en liten uke til Emil og jeg setter ut på tidenes sommerferie.


Juni:

3. juni setter vi kursen mot Island. Vi storkoser oss – bor i en fin islandsk leilighet, blir tvunget til å kjøpe oss nye allværsjakker, spiller kort, tilbringer en kveld i den Blå Lagune, spiser god mat, ser film, trener, ser på geysirer og på Gullfossen.

Etter en uke på Island fortsetter jeg og Emil reisen – og tilbringer først tre dager i New York før vi reiser videre til Emils bestemor som er bosatt i Erie i Pennsylvania. Vi fikk litt liten tid i New York men får ihvertfall utforsket en liten brøkdel av New Yorks gater i både pøsende regn og sol, vært på toppen av Empire Statebuilding (med null sikt vell og merke), gått i Central Park – og vi fikk leid oss bil og tilbringt en hel dag uten kø(!!) i Six Flags Amusementpark i New Jersey. Høydepunkt!

Etter fine dager i både New York og Erie reiser vi videre til Daytona Beach i Florida. Her bor vi hos en kompis av Emil i nesten tre uker. På junis 23. dag har jeg i Daytona min siste store spisedag før jeg på den 24. dagen starter på konkurransedietten mot høstens konkurranser en uke før jeg egentlig planla å starte. Jeg står opp til nydelige omgivelser og varmende sol – og gjennomfører oppkjøringens første runde med cardio.

Jeg handler ferske grønnsaker, steker kylling, drikker pepsi max, tygger tyggis i alle farger, trener på Golds Gym og avslutter junis siste uke med å fullføre min første uke på diett i USA.

Del to er like rundt hjørnet. I mellomtiden håper jeg dere får en strålende nyttårsfeiring i kveld og koser dere masse. Tusen takk til alle dere som har fulgt meg gjennom året, det hadde ikke vært det samme uten dere ♥

★ Måtte det nye året bli alt dere kunne drømme om, RIKTIG GODT NYTTÅR ★ 

Blogglisten

Give-away og 1. søndag i advent

1. søndag i advent. Hjemme i Sandnessjøen er det allerede full jul i huset. Adventsstjerner, lysestaker og nisser – til og med juletreet har kommet opp. Utenfor husveggene har det nesten blåst opp til storm, og det er med på å sette stemningen for oss her inne. Jeg elsker denne tiden, og nå gleder jeg meg til å ønske adventstiden velkommen i leiligeheten vår i Trondheim også.

Dere som har fulgt meg en stund husker kanskje tilbake til fjorårets adventstid. Det ble nemlig holdt en liten giveaway på bloggen 1.-4. søndag i advent, og jeg ville gjerne finne på noe hyggelig for dere i år også. Denne søndagen vil jeg derfor gi dere muligheten til å gjøre årets julebakst litt sunnere – og jeg vil derfor gi dere mulighet til å få tilsendt en startpakke fra  Funksjonell Mat - det er nemlig Funksjonell Mat som står bak produkter som sukrin, sukrin gold, sunnere sjokoladekakemix, fiberfin, sesam-mel og så videre.

Vi gjør det som vanlig latterlig enkelt for dere, og det eneste som kreves er:

  1. Dele dette innlegget på facebook. Det gjøres enten ved å kopiere adressen i adressefeltet og lime det direkte inn på facebook, eller dere kan trykke på “like”-knappen øverst i innlegget og dele på den måten.
  2. Når innlegget er delt må dere legge igjen en liten kommentar med navn og mailadresse, slik at jeg får kontaktet den heldige vinneren.
Vinneren annonseres allerede i morgen √ 
innlegget inneholder ad-lenker

Blogglisten

Waking up to a black friday

Det er nok ikke så ille som det muligens høres ut som, tvert imot faktisk. 

Utsagnet ´Black Friday´ kommer fra USA og betegner dagen etter Thanksgiving som en årlig handledag med supertildbud i butikkene. Norge følger sakte men sikkert etter i USAs fotspor..

Og dagens svarte fredagstips blir derfor: Trykker du deg inn på denne linken finner du varer nedsatt med hele 90%(!!) hos X-life, kun i dag. En fin dag å handle julegaver på kanskje? :-D

Jeg har plukket ut noen av mine favoritter fra salget:

Jeg for min del er litt tidligere opp i dag enn vanlig. Dagens frokost (som forresten var et fint eksempel på “man tager hva man haver”) er akkurat inntatt, og jeg skal straks avgårde på et lite jobbintervju før jeg fyker til flyplassen og hjem til Sandnessjøen på spontantur sammen med Emil.

Bare en liten helgetur denne gangen, akkurat tidsnok til julegrantenning med familien. Og neste gang vi reiser hjem er det jo faktisk hjem på juleferie ♥

 Ha en riktig fin fredag enn så lenge dere, så hører dere nok sikkert fra meg litt senere ♥

Blogglisten

POoOoOoW!

Sommerens konkurranse er herved levert av X-lifeog det eneste du trenger å gjøre er:

1. Ta bilde av deg selv hvor du viser sterk fysikk i imponerende natur

2. Last opp bildet på instagram og merk bildet med #x-life_no eller send bildet på mail til salg@x-life.no

3. Thats it baby!

Vinneren trekkes etter fellesferien, og vinner et gavekort fra X-life til en verdi av hele 1000 spenn. Lett tjente penger – så her er det bare å få RÆVA opp av sofaen og komme i gang. Norge er jo FULL av vakker natur!!! 

Jeg har vært inne på #x-life_no og funnet mine favoritter:

Kom  med ditt beste bidrag, og husk: skjermen skal skrike “POOOOOOW!” av WOW-faktoren til bildet du deler.

Jeg merker konkurranseinnstinktet sette inn med eeeen gang jeg! Haha! Foreløpig jobber jeg med mitt eget bidrag – give it your best og se om du klarer å overgå solfylte Floridas hvite sandstrender og palmetrær;) I daaaaare you!

Blogglisten

Morgentips

Mååå bare inn i full fart før jeg drar ut døra og tipse dere om at det nå er supersalg hos www.x-life.no. Masse godbiter nedsatt alt fra 40-70%(!!). Absolutt verdt turen innom – for her er det mye å spare.

Blant annet er favorittskoene mine fra puma – de letteste og mest behagelige skoene jeg noen gang har eid – satt ned med hele 60%, sammen med mange andre sko fra Pumaserien.

Selv har jeg lenge ønsket meg disse og disse for jeg er så fornøyd med det paret jeg allerede har – så nå må jeg kanskje bare hive meg rundt å bestille?

Ta en titt ved å trykke på bildet over – eller her!

Nå skal jeg komme meg avgårde på trening og teste ut det nye programmet mitt! 

Blogglisten

Oppturer og nedturer

Dagens nedtur: RÆVA treningsøkt

Dagens opptur: Sponsorpakke i posten

Æsj. Dagens treningsøkt var intet å skryte av! Jeg fortalte dere her om dagen at skuldre er en av mine favoritter å trene, bein er en annen slik favoritt – og det som for tiden ligger nederst på lista er rygg. Dårlig treningsøkt, mer er det ikke å si om den saken.

Men! Samtidig som jeg befant meg midt inni denne mindre gode treningsøkta, tikket det inn en gledesmelding på mobilen – hentemelding på pakken fra supersponsoren. Jeg la manualene fra meg og dro – ja, så lei var jeg i dag! 

NÅ har jeg fått hentet pakken og alt ser straks mye lysere ut.. ;) Jeg er offisielt eier av de letteste løpeskoene jeg noen gang har vært borti – og jeg gleder meg til å teste de ut! Skal vise dere i et senere innlegg, men det er altså disse det er snakk om.

I tillegg ble det endelig påfyll av det beste proteinpulveret, Udo´s choice og den nye ferdigmiksen på proteinpannekaker som X-life har kommet med – den skal testes ut som frokost på lørdag.

Ellers var det himmelen å kunne hoppe inn i tidenes koseantrekk med denne godbuksa og denne overdelen, etter en lang og forfriskende dusj..

Kosebukse // overdel 

Nå skal jeg sette meg ned å være lesehest og bli best med mental trening til jeg skal på jobb! Have a nice one!

Blogglisten

Siste søndag i advent – konkurransetid

De tre første søndagene i advent har jeg delt ut gavekort til to av dere fra X-life . I dag er det aller siste søndagen i advent, og derfor tenker jeg å dele ut litt ekstra til dere.

I kveld trekker jeg ut tre vinnere. To av dere får hvert sitt gavekort på 500,- fra X-life og en heldig nr. tre får en startpakke fra Funksjonell Mat med sukrin, sukrinmelis, sukrin +, sukrin gold, fiber fin, fettredusert mandelmel, kakemix, brødmix og en mix for sunnere sjokoladekake. Det må da være gode hjelpemidler til en skikkelig KNALLSTART på det nye kommende året?

I mangel på skikkelig julestemning er følgende det jeg vil dere skal gjøre denne gangen..

1. Fortell meg og andre blogglesere om noe hyggelig dere har gjort for andre, andre har gjort for deg, noe koselig du har opplevd eller hørt om i det siste – som kan hjelpe oss andre med julestemningen. Jeg syns det er utrolig gøy å lese mange av de kommentarene dere legger igjen her, og dette kan være noe vi alle kan lese på – og forhåpentligvis få god stemning av nå på slutten av året. 

Thats it! Ikke glem å legg igjen navnet ditt og korrekt mailadresse slik at jeg får kontaktet deg dersom du er en av de heldige vinnerne:-) Og følg med, for vinnerne trekkes jo allerede i kveld!

I mellomtiden får dere ha RIKTIG GOD JUL alle sammen – og vit at jeg setter stor pris på at dere titter innom på lille bloggen min :-) Juleklem fra Linn!

Blogglisten

Påfyll av kosttilskudd og sunnere bakverk

12 dager igjen, 12. Nettopp derfor var det på tide med påfyll av kosttilskudd. Tiden fremover skal benyttes til å stille hodet inn på oppkjøring, og gjøre meg mentalt forberedt på en ny periode med kaloriunderskudd. Ettersom kroppen skal gå gjennom en periode på underskudd, er det spesielt viktig for meg at jeg gjør alt jeg kan for at den har god tilgang på vitaminer, mineraler og oljer.

Som sist, gjør jeg dette ved hjelp av..

Udos Choice. Hva? Virkelig et must og en rekke med positive egenskaper! En unik kombinasjon av omega 3-, 6- og 9- fettsyrer. Smører huden og leddene, nærer hjernen og hormonproduserende kjertler, styrker hjertet, kretsløp og indre organer.

Når? 2 kapsler 1-2 ganger daglig i forbindelse med et måltid. Personlig tar jeg 2 kapsler til frokost og 2 kapsler ti kveldsmat. Hvor? Her.

BioLIfe Bio Balanse m/jern. Hva? Et komplett vitamin- og mineraltilskudd med 58 mineraler og sporstoffer, 12 vitaminer og urter som sørger for maksimalt opptak i kroppen. BioLife Bio Balanse finnes i to varianter – både med og uten jern. Varianten med jern anbefales blant annet til kvinner i fertil alder, barn og unge fra skolealder og personer som trener mye. Check on that last one!

Når? 2 kapsler dalig i forbindelse med et måltid. Mine tar jeg sammen med kveldsmaten. Hvor? Her.

ZMA. Hva? Vitamin- og mineralformel designet for å opprettholde optimale hormonnivåer, støtte restitusjon og er også kjent for å forbedre søvnkvaliteten. Andre gode egenskaper er økt styrke, økt muskelvekst, motvirker krampe og økt potens.

Når? Anbefalt dosering er 2 kapsler daglig. Mine 2 kapsler tar jeg ca. 1 time før leggetid. Hvor? Her.

Troponin proteinpulver. Hva? Proteiner sees på som selve byggesteinene i kroppen, og under en slik diettperiode er det spesielt viktig med nok proteiner – slik at du forhindrer at det er muskelmassen din som forsvinner.

Når? 1 shake til frokost eller 1 scoop blandet inn i havregrøten. 1 shake etter styrketrening. Hvor? Her.

Nå skal jeg faktisk prøve meg på noen sunnere bakverk..

(selvfølgelig med go´buksa på)

..krysser fingrene og håper på suksess!;) Har dere trua? 

Blogglisten

Ukens konkurranse – vinn gavekort på 500,- fra X-life

Da var det atter en gang fredag, og dere vet vell hva det betyr? Konkurransetid! 

For også denne søndagen stikker to av dere av med hvert sitt gavekort på 500,- levert av  den beste sponsoren 

 Vi fortsetter i god stil og gjør det ganske enkelt denne gangen også! Er ikke det greit da?

For å være med i trekningen av søndagens gavekort må du gjøre følgende…

1. Gå inn HER og trykk liker på facebooksiden min

2. Gå inn HER og finn link i kommentarfeltet til det produktet som hadde gitt deg et ekstra kick på din neste treningsøkt!!! (Enten det skulle vært et kosttilskudd, ny treningstopp, nye treningssko ol.)

3. Done? Legg igjen kommentar i kommentarfeltet med navn og rett mailadresse så jeg får kontaktet deg dersom nettopp DU vinner

To vinnere trekkes i overmorgen! LYKKE TIL DERE:)

Blogglisten