Ok, I get it!

Okey, jeg skjønner det! Jeg har hørt lovord om tightsene fra Skins lenge, og i dag kan jeg med hånden på hjertet si at jeg har fått meg en ny tightsfavoritt. Du skjønner det når du får den på(!!).

Treningstighs fra Skins // Hettegenser fra 2XU

Jeg var så heldig å få prøve ut en modell fra Skins, og nå kan jeg nesten ikke vente med å få testet ut flere. Jeg har prøvd mange treningstightser og denne er helt klart en favoritt. Fantastisk fin passform, høyt liv med tykkere kant, kompresjon og snøring i livet (ikke like synlig som ved for eksempel 2XU). Var den ikke fin? I love it! Du kan lese mer om produktet her.

Ellers hadde vi forresten siste poseringstrening med bikinijentene i går før Oslo Grand Prix går av stabelen i helgen. Bikinifitness har virkelig eksplodert her til lands, og det er faktisk påmeldt over 70(!!) jenter i bikiniklassene til helgen. Sist jeg var i Oslo stod jeg på akkurat samme scene selv, og nå gleder jeg meg fryktelig mye til å heie frem bikinijentene fra salen. Kaliber stiller sterkt!

Ikke bare har jeg fått meg ny tightsfavoritt, men også ny pannekakefavoritt. Etter trening i dag bestemte jeg meg for å lage pannekaker med søtpotet, og det ble  godt. Dere som har smakt søtpotet kjenner jo allerede til den gode søte smaken, og jeg kan love dere at den egnet seg perfekt i pannekaker. Oppskriften deler jeg med dere i morgen, og det er bare å glede seg :)

Ha en riktig fin onsdagskveld ♥

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Bein og bananaproteinsnack

Med en litt treigere start på uken i går måtte jeg sørge for en bedre start i dag. Tenk at jeg kom meg opp allerede kl. 05:50, på trening til kl. 06:20 og ferdigtrent før kl. 07:30. Det hadde jeg ikke trodd.

T-skjorte // Sko (perfekt til styrketrening!) // Tights

Når klokken ringte i morgest kom jeg på minst 10 unnskyldninger for at jeg måtte sove lengre, det gjør jeg alltid. Det jeg konkluderte med denne gangen fra forskjell til tidligere ganger er at det aldri kommer til å bli enklere å stå opp så tidlig. Alternativet, i dette tilfellet å sove lengre, vil alltid være den enkleste løsningen – og da er vi igjen inne på det med å ikke la det en vil i øyeblikket komme i veien for det virkelige målet en har satt seg. Da er det å komme seg opp og gjennomføre treningsøkten min langt mer i samsvar med målet mitt, enn det å sove lengre er :)

Ettertreningsmåltidet mitt fikk dere se i går, og sammen med en proteinshake er musklene mine klare for å bygge seg opp enda sterkere enn de var før økten. For dere som enda ikke har trent i dag, tenkte jeg komme med et lite tips til en ettertreningssnack som jeg prøvde meg på før helgen:


Bananaproteinsnack:

 • 30 g proteinpulver 
 • 1 ss sukrin gold 
 • 1 ts bakekakao 
 • 3 dråper sjokoladestevia
 • Litt skummet melk
 • 1 banan skjært i skiver  

Alle ingrediensene utenom bananen blandes godt sammen i en liten bolle – før du tilsetter ørlite melk til du får en passelig deigete konsistens. Form 8 små proteinkuler som du presser sammen mellom to bananskiver, slik bildet viser. Sett proteinbitene på et fat, og la de godgjøre seg i fryseren i ca. 15-20 minutter. Perfekt for dere som har gått litt lei den vanlige proteinshaken og ønsker å prøve en litt annerledes “ettertreningsvariant” :)

da vet dere hva dere kan glede dere til etter dagens treningsøkt! KILL IT!!!

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Noe å stå opp til

I dag har jeg dessverre vært syk. Jeg har vært slapp i hele dag, men heldigvis går det mye, mye bedre nå. Noen treningsøkt ble det selvfølgelig ikke på meg i dag, og hvis jeg skal rekke å komme i mål med alle treningsøktene mine før avreise til Oslo må jeg opp tidlig i morgen. For at jeg skal klare det trenger jeg noe å stå opp til, og i kjøleskapet står følgende å venter på meg:

I matboksen:

Mager kesam med vanilje steviadråper smaker som mager vanilje kesam, bare uten sukkeret. Perfekt ettertreningsmåltid :) Da skal det bli litt enklere å rive seg ut av sengen i morgen, fordi jeg vet at jeg har noe ekstra godt å se frem til i morgen etter økten. Treningsøkter på morgenen blir som regel på tom mage, forutenom en flaske med BCAA.

Jeg har hatt ekstra tid til å tenke og fundere på tiden fremover i dag da – og det jeg kan si er at konkurranseplanene mine begynner å bli ganske klare :) Det blir spennende, og litt av en sesong om det blir som jeg ønsker meg. Gleder meg til å dele planene mine med dere!

Blogglisten

Calzone på menyen

Pizza – for en fantastisk oppfinnelse. Det som er så fint er at pizza trenger ikke være usunt – heller tvert i mot! Unngå å gå for den enkleste løsningen, velg gode ingredienser – og du kan spise pizzaen din med den aller beste samvittighet. Som den pizzaelskeren jeg er passer det perfekt for meg, og i går fikk jeg prøvd meg på enda en sunn pizzavariant, nemlig calzone.

Oppskriften gir to store calzoner, og du trenger:

 • 1/2 pakke gjær
 • 150 g havremel
 • 70 g fibra fullkornsmel
 • 30 g bakepro
 • 1 1/2 dl lunkent vann
 • 1 klype salt
 • 1 ss olje

Bland 1/2 pakke gjær godt ut i lunkent vann – tilsett deretter oljen og resten av tørrvarene. Klargjør deretter fyllet mens du lar deigen heve seg til dobbel størrelse på et lunt sted.

Til fyllet trenger du:

 • 750 g karbonadedeig
 • 150 g ost
 • 3 plommetomater
 • 1/2 boks hakkede tomater
 • 1 rødløk
 • 1 kinesisk hvitløk
 • 1 rød paprika
 • sukrin/ sukrin +
 • havsalt, kajennepepper, oregano og paprikakrydder

Tomatsausen er selvfølgelig hjemmelaget, og smaker helt himmeslsk. Jeg har delt den med dere tidligere også, men en god ting kan aldri gjentas for mange ganger. Finhakk 1 rødløk og 1 kinesisk hvitløk – og surr det i stekepanna i noen minutter med 1 ss olje. Tilsett 3 hakkede plommetomater og 1/2 boks hakkede tomater, og la det putre i 15-20 minutter. Smak til med sukrin/ sukrin+, havsalt, paprikakrydder og kajennepepper. Stek karbonadedeig med 1 finhakket paprika – og bland til slutt karbonadedeigen med tomatsausen. Fyllet er nå ferdig :)

 På dette tidspunktet er deigen ferdig å heve – og neste steg blir å dele deigen i to like store halvdeler. Stekeovnen settes på 225 grader, og mens du venter på at ovnen blir varm kjevler du begge halvdelene av deigen til to like store deler. Fyllet skal legges på den ene siden av bunnen – start med ost, legg halvparten av fyllet over osten og avslutt deretter med ost igjen. Den delen av deigen som du ikke har hatt fyll på brettes deretter over den andre halvdelen. Bruk en gaffel langs kanten for å lukke halvdelene mot hverandre og topp gjerne med litt raspet ost og oregano.

Calzonene stekes midt i ovnen i ca. 20-25 minutter og smaker helt fantastisk med en frisk salat og litt rømmedressing ved siden av. Da regner jeg med fredagsmenyen er klar ;) Bon apetit!

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Treningsplan uke 14

Aiaiai. Planen var å gå innom butikken etter jobb og før trening for å kjøpe med meg litt enkel påfyll før dagens styrkeøkt – og jeg tror nesten jeg måtte plukke opp haka fra fortauet da jeg oppdaget at jeg hadde glemt bankkortet mitt hjemme. F*** tenkte Linn da. sulten som jeg var på det tidspunktet der skal jeg love dere at treningsøkten satt et godt stykke inne – men med BCAA på flaska og en god dose vilje la jeg sulten til siden og kom meg på trening som planlagt.

Camogenser // treningstights 

Jeg har jo skrevet treningsplan for uken, og den  jo følges. Når en først går bort fra noe planlagt en gang – er det så alt for enkelt å gjøre det igjen. Derfor prøver jeg så langt det lar seg gjøre, å fullføre de treningsøktene jeg har bestemt meg for og fullføre. For min egen del merker jeg at jeg faktisk gjennomfører kondisjonstrening i tillegg til styrketrening når jeg har skrevet det ned. Skriver jeg det ikke ned ender det alltid med at kondisjonstreningen droppes – og det kan vi selvfølgelig ikke finne oss i sånn helt uten videre.

Sulthetsfølelsen er heldigvis forsvunnet for lenge siden, og ble først og fremst slukket med verdens beste proteinshake. Proteinshaken inneholder 50 g sjokoladeprotein, 4 dl skummet melk, 1 fryst banan og 30 g økologisk crunchy peanutbutter. Det blir nesten ikke bedre.

Nå kjenner jeg det skal bli godt med litt sofatid. Etterpå skal jeg komme meg litt tidligere i seng enn ellers, det kjenner jeg kroppen trenger etter dagens treningsøkt – og ikke minst for at jeg skal klare å fullføre resten av treningsøktene denne uken med god kvalitet.

Til slutt: Hva står på deres treningsplan denne uken? :)


Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

All pain, all gain

Åh! Nå har jeg funnet frem favorittkoppen og hoppet i skikkelige koseklær med god samvittighet. Jeg startet nemlig helgen med å fullføre ukens femte treningsøkt, som etter planen skulle være en intervalløkt. Forrige intervalløkt falt egentlig veldig i smak hos meg, og jeg valgte derfor å prøve igjen. Forskjellen var selvfølgelig at jeg måtte løpe på bedre tid enn jeg gjorde sist.

Tights og overdel fra Kari Traa

Når det kommer til trening liker jeg å tenke at “hadde det vært lett, hadde alle gjort det”. Trening er ikke lett, og det skal heller ikke være lett. For å bli bedre enn du var i går må en tvinge kroppen til å innse at den må bli bedre – og det føler jeg virkelig at jeg fikk gjort i dag.

Oppvarming: Rask gange/ rolig jogg i 10 minutter

Intervaller: 20 sekunders drag og 10 sekunders pause mellom dragene. Totalt 12 minutter og 24 drag. Første 2 minutter på hastighet 14.5 og siste 10 minutter på hastighet 15.

Forrige gang hadde jeg totalt 6 minutter med en hastighet på 15 og 6 minutter på 14.5, og med 4 minutter ekstra på 15 km/t denne gangen sier jeg meg meget godt fornøyd. Jeg hadde lyst til å stille ned farten da det fortsatt var hele 7 minutter igjen av dragene, men heldigvis er jeg mer sta enn som så. Mellom pausene til de to siste dragene skal jeg ærlig innrømme at kvalmen kom snikende på, men med bare 1 minutt igjen kan en ikke gi seg. STORTSMILEFJÆS.

Husk – hodet ditt sier stopp lenge før kroppen, du klarer mye mer enn du tror. Can you do it?

Jeg og Emil har latt oss friste av Noras oppskrift på pizzasnurrer – og har akkurat fått ut et rykende ferskt brett av ovnen. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg spiste slike pizzasnurrer, men jeg husker den gode smaken – og det med god grunn. Oppskriften gav to brett og totalt ca. 20 pizzasnurrer. Fyllet på det ene brettet bestod av kjøttdeig, mens på det andre slo vi til med både skinke og kjøttdeig :)

Pizza er noe av det beste jeg vet, så da passer det utmerket med en sunn pizzavri på en fredagskveld. Jeg har allerede tatt en liten smakebit og jeg kan bekrefte at de smakte like nydelig som de ser ut som, om ikke enda litt bedre. Vell fortjent syns jeg!

Oppskriften finner dere her, ha en super kveld :)  


Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Oppskrift: Nydelige og proteinrike bollerVed flere anledninger har jeg forsøkt å bake egne proteinboller, men aldri blitt helt fornøyd – helt til i dag that is! Proteinboller ble bakt i kveld, og jeg ble virkelig superfornøyd med resultatet. Endelig ble de både god på smak og saftige! Uten tvil de beste bollene jeg noen gang har lagd :)

 • 250 g havremel 
 • 50 g bakepro 
 • 50 g sukrin gold
 • 25 g fiberfin 
 • 2 ts bakepulver
 • 20 g vita hjertegod smør 
 • ca. 130 g skummet melk
 • 1 godt moden banan
Du starter med å stille ovnen på 180 grader. Deretter blandes først de tørre ingrediensene sammen i en bolle – og videre tilsettes en godt moden most banan og melk. Konsistensen blir litt bløt, men med litt vann på henda var det ingen problem å forme små boller på et bakepapir. Bollene stekes midt i ovnen i ca. 20-25 minutter. Selv fikk jeg seks boller med god størrelse på.


Nystekte boller med godt pålegg og et glass iskaldt melk ved siden av smakte perfekt på en onsdagskveld. Jeg blir til stadighet forbauset over hvor godt sunn mat egentlig kan smake. Den største utfordringen for mange er vell kanskje det å orke og bruke litt mer tid på kjøkkenet – for selv om det er raskere med kjøpings, er det etter min mening ingen ting som slår hjemmelaget vare. Disse  dere bare prøve :)

Enda bedre smaker det med nystekte boller etter en god tur ute i frisk luft, det kan jeg bekrefte! Etter en runde med teknikktrening etter jobb, fikk jeg utnyttet finværet på tur hjemover. Ved finværsdager som dette er det rett og slett pålagt å velge den lengste veien hjem.

Caps // Treningstopp // Tights med høyt liv // Vårjakke

Det var det! Kos dere med boller, ha en super onsdagskveld og SMIIIIIIIL :)

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker

Min beste pannekakeoppskrift

God onsdag people! Da har vi allerede kommet halvveis i uken, og jeg er faktisk halvveis med ukens treningsøkter også. Med to styrkeøkter og en intervalløkt gjennomført, er det også nettopp det som gjenstår. I dag har jeg forøvrig styrkefri, men med det fine været spørs det om jeg ihvertfall må ha meg en liten joggetur ute i frisk luft. Jeg kjenner at det ihvertfall frister veldig nå, så da spørs det bare om det frister like mye etter jobb.

Vest (-40%) // Tights // Ullundertøy (-50%) // Vårjakke fra Craft

Det er ingen tvil om at solskinnsværet smitter over på humøret, og jeg føler på meg at dette kommer til å bli en bra dag. Det er så godt å kunne legge den største vinterjakken på hylla og kle seg i litt lettere klær.

Jeg regner med samtlige av dere fikk med dere at det i går var den internasjonale vaffeldagen. Det gjorde ihvertfall jeg – jeg syns nesten ikke jeg så annet enn vafler på verken blogger, facebook eller instagram i går. Jeg gjorde derfor et bevisst valg om å ikke blogge om vafler, men jeg tenkte likevel at jeg skulle dele min absolutte favoritt når det kommer til oppskrift på pannekaker.

Oppskriften er meget diettvennelig, og jeg kan dele med dere at jeg dro stor nytte av denne oppskriften gjennom hele oppkjøringen min i høst. Oppskriften er som følgende:

 • 20 g vaniljeprotein
 • 50 g havremel
 • 1/2 ts bakepulver
 • 2 ss sukrin gold
 • 1 eggehvitte
 • 50 g mager kesam
 • Vann

Ingrediensene blandes i en bolle - først det tørre og deretter det resterende. Vann tilsetter du slik at du får en passe tykk konsistens. Pannekakene stekes på middels varme og gir ca. 5-6 middels store pannekaker. Så da vet dere hva dere skal ha til kveldsmat i kveld – bare hyggelig!

Enn så lenge. ha en fin dag ♥

Blogglisten

 

// innlegget inneholder sponsede lenker

Strike a pose

Jeg hadde min siste poseringstrening før Sandefjord Open med bikinijentene nå på lørdag, og bare se så fine de er(!!). Jeg kjenner jeg blir litt sånn stolt av jentene «våre».

Sterke, målbevisste, fokuserte, flotte og råe jenter med bein i nesa. Skulle ønske jeg hadde mulighet til å sitte i salen under Sandefjord også, men i denne omgang er det Oslo som blir prioritert fra min side. Jeg skal ihvertfall sitte limt til pc-skjermen og heie for full hals fra stua!

Genser // Caps // Treningstights (kun 299,-) 

En kan jo ikke bli annet enn supermotivert av disse jentene. Motivasjonen brukes selvfølgelig for det den er verdt, og har resultert i ganske så støle muskler i dag. Det kan nok i stor grad forklares med at det er lenge siden jeg har hatt sumo-markløft på programmet, men jeg liker å tro at det også delvis er resultatet av ekstra giv på trening i går ;) Det mener jeg bestemt er helt innafor!

Jeg kom til å snakke med noen av bikinijentene om hvilke “lifesavers” de hadde benyttet seg mest av på diett, og kom til å tenke på en av mine egne. Proteinkuler ble det mye av i høst, og jeg ble fristet til å gjenta suksessen med en liten vri. Jeg tror nesten ikke jeg kunne blitt mer fornøyd med resultatet – sjokoladekuler toppet med PB2 smakte helt fantastisk og minnet faktisk mye om konfektkuler. Forskjellen er bare at disse konfektkulene er sunne og proteinrike!

30 g sjokoladeprotein
8 dråper sjokoladestevia 
1 ss sukrin gold
1/2 ts bakekakao

Bland ingrediensene i en liten bolle og tilsett litt vann til du får en passe deigete konsistens. Form små kuler og la de avkjøle seg i fryseren i 20-30 minutter. Toppes med PB2 blandet med vann :)

Blogglisten

 

// innlegget inneholder sponsede lenker

3 week challenge

Riktig god kveld ♥ Da er jeg snart i gang med min egen “3 week challenge”. Retningslinjene er nokså enkle. Skriv ned en ukeplan med treningsoversikt for hver uke og følg planen.

 • Hver uke skal inneholde fire styrkeøkter
 • Hver uke skal inneholde to intervalløkter
 • Få nok søvn: minimum 7.5 timer per natt
 • Drikke nok vann: 3 liter per dag
 • Clean-eating. Proteinrikt, gode karbohydratkilder og sunt fett. (no candy!) 
 • Formsjekk hver fredagGenser // kompresjonstights // caps // drikkeflaske

Jeg er klar, jeg er gira og jeg er motivert!!! Jeg har lenge hatt lyst til å sette opp mitt eget treningsprogram, og har i denne perioden bestemt meg for å gjøre akkurat det. Den første økten fikk jeg testet ut tidligere i dag, og blir det ikke rumpe av dette programmet blir det ikke rumpe.

 • Knebøy 4 x 4 repetisjoner → dropsett 1 x 20 repetisjoner
 • Sumo markløft 3 x 8-10 repetisjoner
 • Nordic hamstrings 4 x 15-20 repetisjoner
 • Ettbeins reverse hyper 2 x 15-20 repetisjoner
 • Band seated abduction 2 x 15-20 repetisjoner
Resten av treningsprogrammet postes utover i uken, og treningsplanen for uke 1 ser slik ut:

Jeg trenger mer å strekke meg etter, noe konkret og jobbe med – og jeg kjenner at en slik challenge er akkurat hva jeg trenger nå :) Selv om det bare er “jeg mot meg selv” kjenner jeg konkurranseinnstinktet slå inn for fullt. Sånn er det vell å være konkurransemenneske. Jeg elsker i bunn og grunn å kjøre på med ting som er utfordrende, noe ikke alle klarer, noe som er ekstra krevende – det motiverer meg, gir meg en følelse av mestring og er vell egentlig i stor grad årsaken til at bikinifitness appellerer til meg i den graden det faktisk gjør. Jeg gleder meg til å se akkurat hvor mye jeg kan utrette på disse tre ukene, og i år har jeg store planer om å ta påskeferie med den BESTE samvittigheten :)

Men, det er ikke før i morgen. Helgen er jo langt fra over og søndagskvelden skal nytes til det fulle med proteinbrownies toppet med det mest geniale jeg har smakt på lenge – powdered peanut butter = fettredusert peanutsmør, og det smaker digg! Trodde ikke det var mulig.

Med det ønsker jeg mestringsfølelse og godfølelsen hjertelig velkommen. Let´s do this!

Blogglisten
// innlegget inneholder sponsede lenker