Livstegn! Trening og MMA FIGHT!

Etter nesten to uker med treningsfri var det helt sykt deilig å komme seg på trening i dag!!!! Nå er jeg faktisk halvveis med heldagsprøvene mine. Hadde r1 matte på mandagen, kjemi 1 på onsdagen og fysikk 2 i dag. R1 og Kjemi 1 gikk bra, mens fysikk 2 gikk rett i dass! Men jaaja, sånn er det noen ganger – jeg gjorde så godt jeg kunne, og noe mer kunne jeg ikke gjort. Så da er det r2 matte på mandag, og kjemi 2 på onsdagen som står for tur. Etterpå kommer selvfølgelig eksamenstrekket, så det blir nok fortsatt en liten stund før jeg kan senke skuldrene.

Dagens treningsøkt ble på overkroppen, også får vi se om jeg får sneket inn ei lita beinøkt i morgen.

Her har dere DAGENS treningsøkt..

Skråbenk 10 x 12.5 kg, 8 x 15 kg, 8 x 17.5 kg, 6 x 17.5 kg, 5 x 17.5 kg

Facepulls 12 x 45 kg, 10 x 45 kg, 8 x 45 kg

Dips 10 x kv, 7 x kv, 6 x kv

>> i supersett med:

Tricepspress 6 x 20 kg, 6 x 15 kg, 6 x 15 kg

Sidehev 12 x 7 kg, 10 x 7 kg, 8 x 7 kg

Flyes 8 x 8 kg, 6 x 9 kg, 7 x 9 kg, 6 x 9 kg

IGJEN ->>> Tipp, topp tommel opp for min nye treningstopp!

Etter trening ble det påfyll med raske karbohydrater i form av riskaker, og proteiner i form av Troponin proteinpulver med sjokoladesmak – nomnomnom! Det hele ble selvfølgelig blandet sammen i ei skål med litt melk, sukrin og kanel. Har dere ikke prøvd det enda, anbefaler jeg at dere gjør det pronto! Det schmacker GÅDT.

På bildet har jeg på meg min nyinnkjøpte treningstopp fra X-life. Veldig god passform, og med den åpne ryggen er det fint å se musklene jobbe på trening. Jeg har skaffet meg den i både svart og rosa – og vil du ta en liten titt kan den skaffes HER for bare 299,-. Også tilgjengelig i fargene rødt og turkis.

TIL SLUTT vil jeg tipse dere om at kjæresten min, Emil W. Meek, går sin første proffe MMA kamp i Danmark i morgen lørdag 12. mai. Det kommer til å bli et SHOW uten like, og kampene streames live fra kl. 19:15 HER!!!! You don´t wanna miss this! Vil du lese mer om blant annet den harde vektkuttinga kan du sjekke ut Emils hjemmeside her.

Nå blir det kyllingsalat og The Voice på meg :-) Heia Monika!

Videoblog!

Jeg hadde egentlig tenkt å droppe gårdagens treningsøkt til fordel for lesingen – men når du kommer til det punktet at det bare sier stopp i hodet ditt, er det veldig forfriskende med ei rask treningsøkt!!

Slenger med en liten filmsnutt fra noen av gårdagens øvelser: 

 

Treningstighsten fra filmen finner du HER, og toppen HER

Hele økta bestod av:

Chins 1 + 1 + 1 m/30 sek. negativ på siste rep, 5 x kv + 30 sek. neg. 5 x kv (pullups) + 30 sek neg., 5 x kv på 30 sek. neg

Skråbenk 8 x 15 kg, 6 x 17.5 kg, 6 x 17.5 kg, 6 x 17.5 kg

>> Settene i chins/ pullups og skråbenk ble tatt om hverandre

Arnoldpress 6 x 12.5 kg, 6 x 12.5 kg, 5 x 12.5 kg

Nedtrekk 8 x 45 kg, 8 x 55 kg, 8 x 55 kg, 7 x 50 kg

Dips 8 + 7 + 6 x kv

>> I supersett med:

Tricepspress 6 x 20 kg, 6 x 20 kg, 6 x 15 kg

Enarms roing 8 x 17.5 kg, 8 x 17.5 kg, 7 x 17.5 kg

Ellers har jeg lagt inn en liten bestilling hos X-life, og gleder meg til pakke i posten. STOR trøst i eksamenstida!

Skal vise dere nærmere hva pakken inneholder når jeg har fått den hjem, men en av tingene er ihverfall DENNE herlige toppen.

Til slutt kan jeg jo tipse dere om at dere denne mnd får 25 % rabatt på utvalgte produkter fra Better Bodies hos X-life. Da gjelder det både herre- og damemodeller. Ta en titt da vell! Finnes ikke bedre tid for en liten oppfriskning av treningsgarderoben :-)

Ha en riktig fin dag videre! :-D

Dessert? Neida, FROKOST!

Joda, du kan faktisk spise dette som dessert også, selv om næringsinnholdet tilsier noe helt annet enn dessert. Det er 1. mai, himmelen er knall blå og sola skinner inn gjennom vinduet – en nydelig dag bare startes med like nydelige frokostlefser!

Slik gjør du:

1. Sett ovnen på 180 grader og klargjør et brett med bakepapir, som du smører godt. Jeg sprayet bakepapiret med FRY light.

2. 3 eggehvitter piskes stive med 2 ts sukrin og 1 ts sukrinmelis

3. Bland 10 g mandelmel, 10 g kokosmel og 15 g proteinpulver. Har du ikke kokosmel kan du bytte det med mandelmel. Jeg brukte DETTE proteinet, med smak av sjokolade.

4. Bland det tørre forsiktig inn med den stive eggemassen

5. Bruk en slikkepott og smør blandingen din tynt over ca. halve bakepapiret. Stekes deretter i midten av ovnen i ca. 10 minutt. Pass på at den ikke stekes for lenge, da den kan bli litt tørr.

Når lefsen er ferdig tar du den ut av ovnen, og smører på det pålegget du måtte ønske. Selv er jeg helt forelseket i kombinasjonen mellom cottage cheese og sukkerfritt jordbærsyltetøy, så mine lefser ble uten tvil fylt med dette. Er du som meg, glad i det litt ekstra søte – kan du gjerne toppe lefsene dine med litt sukrinmelis.

Hele lefsa inneholder totalt:

144 kcal, 28 g proteiner, 2 g karbohydrater og 3 g fett.

nytes med den BESTE samvittighet!! Jeg sier det bare, denne vil dere OGSÅ prøve. Smaker helt nydelig, og jeg ble god og mett.