Hola!

Liiiiten oppdatering fra sydenland!

Vi lever fortsatt livets glade og relativt late dager i solrike Spania. Kort oppsummert er dagene fylt med sol, strand, bading, mat, sol, strand, mat, maaaaaaat og sol……          Gotta love it! :-D

Selv om det blir veldig mye av den siste oppramsinga, har vi fått til litt av dette også…

Shorts og topp fra X-life, HERLIG å trene i når sola steker – og kan skaffes HER og HER.

Nå blir det litt mer av dette:

…før vi ikveld tar turen til et lokalt Casino!

Living the good life in Tenerife!

Da hadde vi endelig kommet oss frem til Tenerife! Vi ankom hotellet i 15 tiden i går, hvor resten av dagen ble brukt til å utforske hotellet og nærområdet. Vi leide oss tidenes feteste bil (leses med et snev av ironi) på flyplassen, og fikk dermed kjørt litt rundt på øya som vi ønsket.

…etter ei lang natt på Gardemoen og påfølgende flytur til Tenerfie, er det ei stk. jente som er glad for å kjenne sola varme mot kroppen!

I dag har vi brukt store deler av dagen på stranda – noe som var utrolig deilig. Etter stranda kjørte vi innom et stort markede, hvor vi fikk fylt opp kjøleskapet med masse digg mat. Kyllingfillet, kjøttdeig, egg, salat, tomat, “I can´t believe its not butter!”, melon, kiwi, juicer, yoghurt, skinke, lett ost - take a look for yourself!

 …som resulterte i dagens middag: 

…Burgere på balkongen! Naaaam:-D

I morgen skal vi få inn ei lita treningsøkt på gymmet på nabohotellet. Blir litt slapp i kroppen av å ligge på stranda hele dagen, så ser absolutt frem til å få rørt litt på skrotten. Nå nærmer det seg leggetid for oss her, og jeg gleder meg til å stå opp til DETTE i morgen:

Talast! :-D

I dag er dagen!!

….vell, egentlig er i morgen dagen, men det starter i dag. Her sitter det ihvertfall ei stk. jente som gleder seg til å komme seg til varmere trakter! Nå er det et minst over ei uke siden jeg har sett dagslys før kl 11 om morgenen, men i dag var jeg lys våken og spratt opp av senga allerede kl 07:30. Morgentimene har for det første gått med på frokost og matpakkelaging…

..Jeg reiser til Oslo allerede ikveld, mens avgang til Tenerife ikke blir før søndagsmorgenen – da er det viktig for meg å klargjøre noen matbokser, så jeg slipper leve på flyplassmat hele veien.

Nå skal jeg straks få gjort siste finishen på pakkinga, og så skal jeg komme meg bortover å åpne på jobben. Etter jobb blir det å fortsette med siste rest av pakking og rydding i leiligheta, før jeg tar turen til Oslo!

RIKIG GOD HELG TIL DERE ALLE! :-D 

Oh, what a day..

Det skal ikke mange dagene med ferie til før døgnet er snudd helt på hodet, men i dag klarte jeg heldigvis å stå opp “tidlig”…. altså, litt over klokken 11! Ellers har det vært en strålende dag – ikke fordi vi nødvendigvis har hatt så veldig mye sol, men fordi dagen har vært fylt med mye bra.

For det første har havregrøten nesten aldri smakt så godt som i dag!!! Lettkokte havregryn iblandet 1,5 scoop troponin proteinpulver (sjokoladesmak) fra X-life serien, litt salt, kardemomme, kanel – og toppet med litt sukkerfritt jordbærsyltetøy og sukrin. Nomnomnom! 

 ….deretter tok jeg turen til Marinen her i Trondheim, hvor vi skulle ha klasseavslutning. Dessverre ble det litt labert oppmøte, men stemningen var om ikke annet på topp!

Så ble det en aldri så liten tur innom klesbutikken Vila, hvor jeg har vært så heldig å bli ansatt gjennom sommeren. Her fikk jeg handlet med meg noen lette sommertopper som jeg kan pakke med meg til Spania.

Deretter ble dagen toppet med ei styrkeøkt på overkroppen with my good friend, Talita!

Vi trente mye sammen før, da vi begge hadde medlemsskap på 3T – og etter at jeg tok til vettet å flyttet over til Flex Gym, har det blitt mindre av det. Derfor var det veldig koselig å ha med seg denne snuppa på trening i dag! Nå venter jeg bare utålmodig på at hun omsider skal ta til vettet hun også…. ;-)

…nå skal jeg faktisk komme meg i pakkinga, klarer nesten ikke vente helt til søndag med å reise!!!!! Tenk at om tre dager på dette tidspunktet er vi i sydenland. Ahhhh, TRIVSEL. 

UT av komfortsonen..

Dagens treningsøkt ble ei rolig langkjøringsøkt rundt Ladestien sammen med Emil. Totalt varte økta i 50 minutter, og gjennomsnittlig lå jeg på ca. 164 i puls. Tidligere har jeg aldri vært noe fan av å løpe ute, og faktisk foretrukket mølla eller ellipsemaskinen istedet (say WHAT?). Men ja, nå har det heldigvis endret seg – og dagens løpetur i lett duskregn var rett og slett herlig.

Før løpeturen ble det litt av dette…..:

..litt energi på flaske, mao. BCAA…. Og en slik:

…Skyr med smak av mango – my favourite. 

..Bukse kan fåes kjøpt her, og toppen – som faktisk egnet seg bra til løping, da den for min del har veldig fin tykkelse – kan fåes kjøpt her.

På kveldningen ble det også en liten tur til Kaliber, hvor jeg, i tillegg til ei rask styrkeøkt, fikk snakket litt med Gunnar Strand Jacobsen om hvordan de tenker å legge opp Norway Open – da spesielt med tanke på at det for første gang vil bli arrangert en Bikiniklasse i Norge. Akkurat hva det blir til for min del, har jeg ikke heeelt bestemt meg for enda – men det frister. Ettersom det er første gangen Bikiniklassen blir tilgjengelig i Norge, syns jeg det er litt vanskelig å forutsi hvor lista legges – men jeg fikk uansett bekreftet at jeg har muskelmasse til å kunne stille. Så vi får se da! Jeg innrømmer gjerne at samtidig som jeg anser det som en spennende og gøy mulighet, syns jeg det også høres utrolig skremmende ut. Som sagt kommer jeg rett fra en mnd med rævva kosthold og null trening, og formen føles også litt deretter – men jeg vet samtidig at dette kommer seg raskt igjen.

Innimellom må en tørre å bevege seg litt utenfor komfortsonen sin – og rett og slett gutse litt på. Det er fort gjort å sette seg litt fast i daglige rutiner, og heller holde seg der en føler seg tryggest. Her sitter det ihvertfall ei jente som skal ta seg noen dager i tenkeboksen… Kanskje er det igjen på tide for meg å bevege meg litt ut av komfortsonen min? 

JADDA, SOMMERFERIE!!!!

Endelig ble det sommerferie på meg også! Det har vært en liten periode nå mot sutten av skoleåret, hvor det har vært viktig for meg å kunne fokusere fullt og helt på skole, og naile det jeg har jobbet for hele året – derav har det også vært stille på bloggen en stund. Denne perioden har i grunn ikke vært preget av noe som har hatt noe som helst på en treningsblogg å gjøre, mao. mye lesing, lite trening og crappy kosthold!!! Kort oppsummert har det vært mye av dette:

…nå om dagen er det mer av denne typen sjokolade:

Altså den berømte “proteinnugattien” av troponin proteinpulver (sjokoladesmak), sukrinmelis og vann… GJERE smurt på et par slike:

 Speltlumper med proteinnugatti… mitt nye favoritt etter-trenings-måltid;) (oh shit, nå så jeg akkurat at jeg nesten er tom for proteinpulver – det må jeg bestille i dag så jeg får det med meg på ferie!!!)

Allerede førstkommende søndag reiser jeg og Emil til Tenerife på en 2 ukers lang sydentur, og det gleeedes! Vi har bestilt hotell på sørsiden av øya – hvor det ikke er riktig så mye turisme og liv som på nordsida. I tillegg skal det være gode turmuligheter – så da renger jeg med det blir noen runder med cardio på oss. Har lagt inn en bestilling hos X-lifedenne hotpanten og denne treningstoppen, så da blir det null problem å løpe i varmen;-)

Vi har selvfølgelig også sikret oss hotell med eget kjøkken på rommet, slik at det blir litt enklere å opprettholde et godt kosthold. Det skal visstnok også være tilgjengelig treningsrom på hotellet, akkurat hvordan dette treningsrommet ser ut har jeg ikke peiling på – men krysser fingra for at det innebærer mer enn et par møller!!!

Nå skal jeg få i meg litt mat, og senere ikveld tar jeg turen oppover til Kaliber for en liten prat om Norway Open, som finner sted her i Trondheim, den 29. september.

Det er grått og trist i Trondheim i dag, og værmeldingen framover lover ikke så veldig mye bedre, da er det ekstra godt å tenke på at jeg om under en uke – befinner meg i Spania!

Ha en super dag videre alle sammen!