Endelig!!!

…akkurat dette har vært plassert i bakhodet, hvor det har gnagd litt sånn smått fra dag til dag. Endelig er det helt 100% i boks! Jeg snakker om timebestilling hos Sefa, for måltaking og skreddersying av bikini. Det har lenge vært fullbooket hos Sefa, og jeg har stått på ventelister et par ukers tid. Ettersom jentene som stiller i athletic fitness i år, kun skal ha en bikini – fikk jeg beskjed om at hun skulle prøve å skvise meg inn hvor noen av de jentene hadde bestilt timer for to bikinier.

I tillegg ligger Sefa i Sarpsborg – så selv om jeg fikk bekreftet time, hadde jeg ingen peiling på om jeg skulle klare å komme meg dit mtp. at jeg i utgangspunktet jobber hver dag. Derfor passet det PERFEKT at jeg fikk time akkurat på en dag hvor jeg fra før hadde fri fra jobb – HURRA:-D

…Har akkurat kommet meg hjem fra jobb og spist en liten porsjon kyllingsalat, og skal straks komme meg på trening. Jeg og Emil har avtalt å se den nye Batman filmen på kino i kveld – så da er det bare å hoppe i det og få den treningsøkta gjennomført. Hadde forresten verdens verste natt i natt!!! Jeg har blitt syk og slapp, og hostet uten stopp i hele natt “#$%##$”$”#&$”#$. Som plaster på såret kjøpte jeg med meg noen godbiter fra jobb i dag – og da ble det selvfølgelig straks mye bedre… ;)

Skjørt og topp fra Vila (og ja, jeg skal vaske speilet i dag… lover)

Ikke glem å delta på konkurransen jeg har ordnet for dere her på bloggen da! Vinneren får satt på et nytt sett med akrylnegler, valgfritt design – til en verdi av 890,- – levert av Beauty Nails. For å komme direkte til konkurransen kan du trykke HER.

KONKURRANSE; Vinn akrylnegler fra Beauty Nails

Sist uke fortalte jeg dere om møtet mitt med Eva Lill på Beauty Nails, etter at jeg hadde vært der og fått satt på et helt nytt sett med akrylnegler. Alltid gøy å unne seg selv noe ekstra i hverdagen, eller hva?

…Vell, nå får en av dere muligheten til å vinne et helt nytt sett med akrylnegler til en verdi av 890,-. Du får valgfritt design på neglene dine, som settes på av Eva Lill ved Beauty Nails sine lokaler på pirsenteret. OG btw, det er ikke veldig mange som har funnet veien inn på bloggen enda, så vinnersjansene er store!!!!!!

Jeg har i tillegg gjort det meget enkelt for dere… Alt dere trenger å gjøre er:

1. Gå inn på DENNE linken, og trykk liker på Beauty Nails sin facebook side

2. Del akkurat dette blogginnlegget og konkurransen på facebooksiden din. 

3. Legg igjen en liten kommentar i kommentarfeltet, så jeg vet at DU har deltatt:)

OBS:::: Veldig viktig at dere slenger inn denne kommentaren, da det er disse som er med i trekningen.Den heldige vinneren trekkes ut førstkommende fredag, som da blir kontaktet av Eva Lill, og får avtalt time:)

HERLIG!!!!!!!!

KJØR PÅ:)

Monday morning

Da var det igjen på tide å ta fatt på ei ny uke! Selv sitter jeg plantet i soafen og nyter dagens rasjon med havregrøt sammen med en god kopp te og grønnsaksbjørner. Skal straks ta fatt på beina og komme meg bortover på jobb, og jeg må si det frister heller lite i dette regnværet!

I går var vi oppe på Kaliber og fikk tatt en ekstra formsjekk hos coach Gunnar, som akkurat har kommet tilbake fra to uker i syden. Også etter dette besøket ble beskjeden å fortsette som før. Jeg merker man raskt ser seg blind på seg selv og egen fremgang, men Gunnar mente han så fin forskjell fra forrige formsjekk – så det var jo gode nyheter!:)

Ellers er dagens gjøremål som følgende:

>> Jobb

>> Trening

>> Bestille proteinpulver og BCAA fra X-life

>> Lete etter og forhåpentligvis bestille konkurransesko!!!

Jaaa, jeg vet jeg sa jeg skulle fikse det i løpet av forrige uke, men det gikk HELT i glemmeboksen. Surrehue!

..Ja, også blir det som lovt lagt ut en konkurranse her på bloggen senere i dag – så da må dere titte innom:)

Ser dere senere da!

Ukas formsjekk

I går var det igjen tid for ukas faste formsjekk – og både målebånd og vekt ble funnet frem. Som jeg har sagt tidligere er vekten den som er av absolutt minst betydning for formsjekken, da vekta gjerne varierer en del fra dag til dag. Målebåndet og formsjekk oppe på Kaliber og coachen er derfor det viktigste verktøyet vi har. Ettersom coachen fortsatt er på ferie, bestod også denne formsjekken av veing og måling.

Forrige formsjekk hadde jeg hatt relativt stor nedgang, både vektmessig og på målene. Dette er helt normalt ettersom det kun var den første uken, og mye skyldes nok redusert vanninnhold i kroppen. Denne uken hadde nedgangen heldigvis blitt betraktelig mindre – ellers hadde det nok ikke vært mye igjen av meg etter 9 uker! Jeg er selvfølgelig ute etter å komme meg i god sceneform, men det må heller ikke skje for fort.

Det ble positiv tilbakemelding fra coachen, og beskjeden var å fortsette som før – så da gjør jeg det! Det ble ingen utdeling av spisedag denne helgen, rett og slett fordi han gjerne vil ta en titt på formen det deles ut ekstra goder. Denne ekstra lille formsjekken tar sted oppe på Kaliber i morgen, da Gunnar er tilbake fra ferie.

Ellers er det egentlig treningsfri denne helgen, men det blir muligens en liten treningsøkt i morgen! Time will show:)

Luksus i hverdagen med Beauty Nails

 Endelig helg dere!:-D Jeg skal på jobb i morgen da….but still!

I dag startet jeg denne herlige fredagen med et like herlig møte med Eva Lill på Beauty Nails! Hyggelige Eva Lill har nemlig tilbudt seg å sponse meg med akrylnegler frem mot konkurransen, så i dag var jeg innom og fikk lagt mitt aller første sett med akrylnegler. Jeg sier det bare – steder som det der, må være jenters mekka …- negler i alle mulige farger, glitter, diamanter og stickers i en rekke varianter. Alltid godt å unne seg noe ekstra, så dette var rett og slett en perfekt start på helgen for meg:)

 Jeg fikk velge akkurat som jeg ville når det kom til farger og stæsj, og endte denne gangen opp med noen helt enkle som går til det meste. Jeg valgte en svak rosafarge med glitter på alle neglene, mens en negl på hver hånd ble pyntet litt ekstra med en liten diamant og blomster stickers. I tillegg passet jeg på at jeg fikk lagt neglene med praktisk lengde – slik at de ikke kommer i veien på gymmet og ellers i hverdagen:)

Det er i grunn merkelig hvor lite som skal til for at vi jenter føler oss like a million dollars! Jeg og Eva Lill hadde oss derfor en hyggelig prat, og kom til enighet om noe som du som bloggleser også kan få nytte av – og er du heldig, kan det bli litt ekstra luksus i hverdagen på akkurat deg! Dette kan du lese mer om her på bloggen førstkommende mandag:)

Nå er jeg helt skutt, og skal straks spise kveldsmaten min mens jeg nyter resten av fredagskvelden på sofaen med en like skutt kjæreste. Håper dere har hatt en super fredag – og at dere nyter helgen til det fulle!!! Snakkes i morgen:)


Pink passion

Hei dere!:) Nå har jeg akkurat kommet hjem fra dagens styrkeøkt. Økta ble ikke like god som jeg hadde håpet, men en mindre god treningsøkt er da fortsatt bedre enn ingen treningsøkt i det hele tatt. Det var bein på programmet i dag, og energien var bare rett og slett litt fraværende! Så da satser jeg på ei knakende god beinøkt på fredag.

På fredag skal jeg også på et lite møte med Eva Lill fra Beauty Nails – og det ser jeg veldig frem til. I tillegg kommer kjæresten hjem i morgen i stedet for torsdag – og det gleder jeg meg selvfølgelig også veldig til! Skal bli godt å få han i hus igjen. Så da står det jobb, poseringstrening på Kaliber og kjærestekveld på menyen i morgen. Bra dag, hurra!:-D

Endelig tittet sola frem i Trondheim – og det gjør virkelig noe med humøret. “Sol ute, sol inne – sol i sinnet”.

Og nå til bakgrunnen til tittelen på dette blogginnlegget….Tenkte jeg skulle vise dere hva som for tiden står øverst på ønskelista mi….

HERLIG! Eller hva? Tøff men samtidig feminin. Denne må bestilles med en gang lønninga tikker inn på kontoen over helga…! Finnes i grått også. Personlig har jeg falt pladask for den i rosa. For å komme direkte til shortsen kan du trykke HER eller på bildet:)

Etter treningsøkta hadde jeg egentlig tenkt å vise dere et veldig godt ettertreningsmåltid. Det hadde dog dessverre gått litt i glemmeboka at jeg faktisk var gått tom for en av ingrediensene, så jeg får vise dere på torsdag i stedet.

Håper dere andre hadde ei litt bedre treningsøkt enn meg i dag! Nå blir det mat og tv titting:)

Countdown: 68 dager igjen

Dagen i dag har gått fort! Jeg kom meg tidlig opp i morgest, og fikk gjort unna styrkeøkta før jobb. I det øyeblikket du ligger i senga og vurderer tidlig treningsøkt – frister det i grunn mye mer å dra dyna langt over ansiktet og bli liggende, men etter jobb – DA er det veldig verdt.

Jeg tok en annen vei på tur hjem fra jobb i dag, og fikk meg en liten runde med rask gange på ca. 45 minutter. Deretter var det rett hjem på sofaen med en kopp te. Herlig!:-D

I morgen lurer jeg på om jeg må utsette treningsøkta til etter jobb, rett og slett fordi det er meldt sol og 18 grader! I tillegg til at det på onsdag er meldt stor sol og 19 grader. Endelig litt sommer!!! På torsdag kommer i tillegg kjæresten hjem fra ferie, så det er mye å glede seg til:) Søndag har vi avtalt harry-tur til Sverige – så da skal både kjøkkenskap og fryser fylles opp.

Nå står det cottage cheese, skogsbær og omega 3 på menyen – før jeg skal krype til køys.  Under 10 uker igjen til konkurranse nå, og jeg har gitt meg selv ut uken til å finne OG bestille konkurranse sko. 

Poseringstrening med bikinigirlsa

Hei dere:-D Søndagen har nesten bare blitt brukt til maks avslappning – foruten en runde med poseringstrening med bikinijentene på kaliber. Følte poseringene gikk hakket bedre denne gangen, og vendingene gikk litt glattere. Så det går absolutt rette veien! På slutten snuste vi også litt borti T-walken. På konkurransedagen er det kun jentene som blir tatt videre til finalerunden som skal gjennom en runde med T-walk, så dette øves også inn av alle jentene.

T-walken utføres av hver av jentene etter tur. Først går bikiniutøveren mot et merket sted på midten av scenen – og presenterer seg for dommeren. Front og rygg vises, før utøveren går ca. 5 steg mot høyre/venstre. Her stopper utøveren, viser front og rygg – går 10 skritt mot andre siden av scenen, og viser igjen front + rygg. Deretter stiller utøveren seg opp i lineup – og neste jente får kjørt sin t-walk.

…ikke bare, bare å gå i høyhæler med bikini heller – så dette må det øves på!

 

 

Igjen har jeg funnet plassen min i sofaen – og her blir jeg resten av kvelden. Det er akkurat 10 uker igjen til konkurranse i dag, og det kommer til å gå utrolig fort…

…alt for fort!

 

Formsjekk og spisedag!!!

Hver fredag fremover er satt opp som fast formsjekkingsdag – og i går var det dermed på tide å sjekke formen etter den første perioden på diett. 

Formsjekken foregår vanligvis i tre trinn, hvor de to første trinnene foregår om morgenen før frokost. Det første jeg gjør er å veie meg. Tallet på vekta sammenliknes deretter med det jeg veide forrige formsjekk, slik at en har oversikt over at man beveger seg i riktig retning – og for eksempel ikke går for raskt ned i vekt. Deretter bruker jeg et målebånd til å måle omkretsen forskjellige steder på kroppen. Også disse målene sammenliknes med målene fra forrige uke, igjen – slik at vi vet at jeg er på rikitg spor.

Den siste delen av formsjekken foregår litt senere utpå dagen. Da kjører jeg opp til Kaliber treningssenter, slik at coach Gunnar får tatt en rask titt på formen. Ettersom han de to neste ukene er på ferie, ble det med morgenvekt og målene i går.

>>> Av disse tre trinnene i formsjekken er det absolutt vekta som er av minst betydning. Vekt kan variere mye fra dag til dag – og denne variasjonen kan for eksempel komme av hormonbalansen i kroppen, vanninnhold osv. Mitt tips til deg er derfor å IKKE henge seg opp i vekta. Jeg hører stadig jenter som fokuserer på vekta, og vil ned i vekt. Vil du følge med på fremgangen din vil jeg heller anbefale deg at du går til innkjøp av et målebånd og måler omkretsen forskjellige steder på kroppen – slik at du deretter kan sammenlikne målene dine fra uke til uke. Målebåndet jeg bruker har jeg for eksempel kjøpt for 19,- på Clas Ohlson, mye billigere enn ei vekt;)

Etter å ha fått tilbakemelding på formsjekken fikk jeg bekreftet at ting er som de skal – og jommen fikk jeg ikke innvilget en liten spisedag i dag. Det var altså ei litt sliten jente i går kveld som ble meget glad etter den tilbakemeldingen! Hurra:-D Har allerede tenkt mye på hvor jeg skal supplere det ekstra inntaket, så får vi se hva jeg ender opp med til slutt;)

EN ting er ihvertfall sikkert! Jeg jobber til kl 18:30 i dag, og etter det blir det kun avslapping på sofaen med god mat og en god film!!! GLEDER MEG:-D 

Kosttilskudd på diett – del 1

Det er et hav av kosttilskudd på markedet. Det finnes utrolig mange ulike produkter, både fettforbrennere, gainers, proteinpulver, aminosyrer osv. – og det stopper ikke her. Innenfor disse ulike kategoriene er det i tillegg et titalls ulike leverandører, som alle fører egne merker – hva skal man velge? I forbindelse med oppkjøringen til Norway Open har jeg fått en del henvendelser om hvordan dietten min er – noe jeg har tenkt å skrive litt mer om etterhvert. Jeg velger uansett å starte og skrive litt om de kosttilskuddene jeg har valgt å bruke. Dette er kosttilskudd jeg bruker året rundt, men som er spesielt viktige for meg under diettperioden.

PROTEINPULVER. Her har jeg faktisk prøvd litt forskjellig, og jeg kan med hånda på hjertet si at Troponin proteinpulver fra X-life serien som jeg har linket til her – er det proteinpulveret jeg har prøvd med best smak. Et STORT pluss er at det smaker godt utblandet i vann, for det er ikke en selvfølge. Da har jeg bare smakt på sjokoladevariaten, og ikke de øvrige smakene. I forhold til enkelte andre merker er det litt mindre proteiner pr. 100 g i Troponin, men når man i tillegg tar prisen i betraktning – vil jeg si Troponin stiller sterkt. Ikke er det snakk om mange grammene forskjell på proteininnholdet heller.

Når du trener hard styrketrening er det viktig at proteininntaket blir tilstrekkelig. Enkelte vil i utgangspunktet ha et variert og godt kosthold i utgangspunktet – og få i seg nok proteiner gjennom kjøtt eller meieriprodukter. Uansett er det en stor fordel for deg dersom proteinene inntas relativt raskt etter avsluttet treningsøkt – og da er det en utrolig lettvint og enkel løsning dersom du har en porsjon proteinpulver tilgjengelig i treningsbagen. I tillegg til å bruke proteinpulveret til og blande ut shakes, kan det også fint brukes i matlaging. Selv benytter jeg muligheten til å piffe opp havregrøten om morgenen med litt proteinpulver, som gir en god grøt med smak av sjokolade. Hvor mye proteinpulver du trenger å innta om dagen avhenger av forskjellige faktorer, blant annet treningsintensitet, øvrig kosthold og kroppsvekt – selv bruker jeg ca. 25-30 g to ganger om dagen.

Dette er altså proteinpulveret jeg har valgt å tatt i bruk:) For å lese mer om produktet, kan du trykke HER for å komme direkte til X-lifes sider.

BCAA. BCAA er en forkotelse og står egentlig for branched chained amino acids. Proteiner er svært viktige for kroppen vår, og kan sees på som selve byggesteinene i kroppen. Proteiner er altså med å bygger opp cellene og musklene våre, mens proteinene igjen – er bygd opp av aminosyrer. Kroppsbyggere eller andre idrettsutøvere i hard trening kan ha en stor fordel av å innta dette kosttilskuddet, da flere studier viser til at BCAA kan være med å forbedre restitusjonen, bygge muskler – samt øke energinivåene.

Selv har jeg kjøpt dette kosttilskuddet gjennom sponsoren min X-life. BCAA bruker jeg dersom jeg trener på morgenen – gjerne på tom mage, da BCAA ha en muskelbesparende effekt. Det hender også at jeg blander ut en servering med dette kosttilskuddet rett før ei styrkeøkt – dersom jeg føler energinivået er litt i bunn. Finnes i flere forskjellige smaker, blant annet Cherry, Blue Raspberry, Grape, Orange osv. Selv har jeg snart brukt opp min første boks (som forøvrig har vart lenge!!) med smak av vannmelon:)

Mao. kan dette være et fint produkt for personer som liker å trene, styrke/kondisjon – you name it – tidlig på morgenen. Eller dersom du innimellom skulle trenge et lite ekstra spark i baken på dager hvor energinivået ikke er på topp. God smak er selvfølgelig også et pluss for en sulten diettkropp:)

For mer info om produktet – smaker, pris osv. –  kan du trykke HER for å komme direkte til produktet.