Store deler av dagen er det meldt regn, torden og lyn i Oslo. Det har en slags avslappende effekt på meg å sitte inne med en kopp te mens det buldrer og regnet pøser ned utenfor vinduene, og i skrivende stund er det akkurat det det gjør. Når regnet letter på seg skal jeg gå til byen for å gjøre noen innkjøp i forbindelse med skolestart på mandag, og mens jeg venter på det kan jeg benytte anledningen til å vise dere fangsten fra tidligere i uken.

På torsdag tok vi turen til Nordby Shoppingcenter i Sverige og jeg fikk blant annet handlet inn pepsi max, fun light, karbonadedeig, kyllingfilet, kalkunbacon, eggehvitte på boks, te, tyggis, krydder, en bøtte med peanøttsmør, godis, questbar og ProPud. 

Veldig fornøyd med ProPud-innkjøpet. Fremdeles like glad i dette produktet og bruker det blant annet som topping på pannekaker, havregrøt eller med cottage cheese. Om dere ikke har muligheten til å handle i Sverige, så kan det også bestilles gjennom denne linken. Nå er kjøleskap og fryser fylt opp og jeg har proteinkilder for flere uker fremover.

Nå skal jeg fullføre te-koppen min og etterhvert trosse regnværet slik at jeg får handlet inn til skolestart. Ha en fin lørdag!
Blogglisten

hits

15 thoughts on “Nordby Shoppingcenter

 1. Så utrolig fin leilighet du har! Hvor mye må du ut med for en så fin leilighet i Oslo? Og hvor hen i Oslo bor du nå? :)

  • Veldig enig! Har funnet en fin midlertidig ordning hvor jeg leier et rom i ei leilighet hos en kompis av en kompis :-) Leiligheten ligger i Vika, og her trives jeg veldig godt :-)

 2. Ååå, har så lyst å smake de ProPud!!
  Og fy søren for en fin leilighet, eller tilsynelatende ut i fra bildene hahah! Kunne du skrevet et innlegg om leiligheten din? :)

 3. Jeg håper ikke du slutter med bloggingen!! Har fulgt deg så lenge nå, og begynner endelig å få lyst, motivasjon og ork til å ta opp igjen trening og et bra kosthold etter to fødsler og minimalt med trening siden 2014… Og da er det så god motivasjon i å følge din blogg?
  Lykke til med studier og Oslo-livet!!

 4. Hei! Lest bloggen din lenge og lurer på noe angående kosthold. Forskjellige studier, men mener du personlig at Pepsi Max alene vil påvirke kroppen i en spesiell grad? Setter stor pris på svar!?

 5. Håper alt er bra med deg og studie. Må bare si at krg savner blogginnlegg fra deg, er stadig innom å titter men det skjer lite her inne :/

 6. Hvordan går det med deg? Hvordan er studiet? Håper du gir fra deg litt lyd her på bloggen snart, savner oppdateringene dine, selv om jeg selvfølgelig følger deg på snap så er det mye hyggeligere med blogginnlegg ;) <3

 7. Håper på en oppdatering snart igjen :) om hvordan studier og treningen går.
  Er innom her rett som det er å sjekker, hae fulgt deg lenge.
  God jul :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *