Morgencardio

Heeeerlig morgen! Startet dagen med en times morgentur i nydelig påskesol klokken 9 – som endte med en liten tur innom solariumet. BCAA fikk selvfølgelig også være med på turen;)

Nå sitter jeg nydusjet og koser meg med havregrøt og proteinkakao – med varme, hjemmelagde tøfler på. Kakao hører til påsken, og denne proteinkakaoen lagde jeg ved å blande 30 g av dette proteinpulveret med vann, skummet melk, litt salt, kanel og chili i en shaker – før jeg ristet det godt sammen og hadde det i en kopp. Koppen varmet jeg ca. 1 minutt i mikroen! Nyydelig. Bare pass på at du ikke varmer blandingen alt for mye, da konsistensen etter hvert ikke lengre blir flytende – og jeg vil ihvertfall gjerne ha min kakao i flytende form;)

Toppet i tillegg kakaoen med litt kanel, som tilfeldigvis formet seg som et lite hjerte oppi koppen..

Ellers må jeg minne dere på at i dag er første dagen av X-lifes påskenøtter, hvor du kan vinne gavekort på hele 1000 kroner. Jeg har allerede svart på dagens spørsmål, og du kan gjøre det samme HER.

Nå skal jeg faktisk finne frem skolebøkene og legge inn akjser for kommende vell gjennomførte heldagsprøver! Det er med litt tungt hjerte skolebøkene pakkes frem i ferien, men jeg veeet jeg får så inderlig mye igjen for det senere. Et ordtak som til tider melder seg når hverken skolearbeid eller trening helst vært erstattet med andre ting er; “Dont let what you want at the moment, get in way of what you really want”.

Deretter venter det ei økt på overkroppen:-)

God mandag til dere!

3 comments on “Morgencardio

  1. Linda on said:

    Gosh, for et nydelig vær!! Her er det full snøstorm :P Suuurt!!

  2. Abb on said:

    Imponerende og sexy kropp du har! Det er så kult og se at jenter har så bra motivasjon til å holde en så god fysikk :) Fortsett med det gode arbeidet ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.