Still here

Hei der! Vært litt stille her inne i et par dager nå av den enkle årsak at de siste dagene rett og slett har vært lite preget av trening. I dag vender jeg ihvertfall tilbake til Trondheim, hvor både trening og kosthold igjen blir i fokus. Helt treningsfri har det ikke vært – 2 økter så langt denne uka, og renger med jeg får inn et par til i helga, så da blir det nok fire økter uka her også. Litt vemodig at påskeferien går mot enden, men jeg får trøste meg med at det ligger en splitter ny treningstights fra Better Bodies og venter på meg i postkassen i Trondheim.

Ikke glem X-lifes påskenøtter hvor du kan vinne gavekort på hele 1000 kroner hver dag i påska! Trykk HER for å komme direkte til konkurransen.

Håper dere har hatt og fortsatt har en fin påske:-) 

2 comments on “Still here

  1. Linda on said:

    God påske til deg også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.