Pink passion

Hei dere!:) Nå har jeg akkurat kommet hjem fra dagens styrkeøkt. Økta ble ikke like god som jeg hadde håpet, men en mindre god treningsøkt er da fortsatt bedre enn ingen treningsøkt i det hele tatt. Det var bein på programmet i dag, og energien var bare rett og slett litt fraværende! Så da satser jeg på ei knakende god beinøkt på fredag.

På fredag skal jeg også på et lite møte med Eva Lill fra Beauty Nails – og det ser jeg veldig frem til. I tillegg kommer kjæresten hjem i morgen i stedet for torsdag – og det gleder jeg meg selvfølgelig også veldig til! Skal bli godt å få han i hus igjen. Så da står det jobb, poseringstrening på Kaliber og kjærestekveld på menyen i morgen. Bra dag, hurra!:-D

Endelig tittet sola frem i Trondheim – og det gjør virkelig noe med humøret. “Sol ute, sol inne – sol i sinnet”.

Og nå til bakgrunnen til tittelen på dette blogginnlegget….Tenkte jeg skulle vise dere hva som for tiden står øverst på ønskelista mi….

HERLIG! Eller hva? Tøff men samtidig feminin. Denne må bestilles med en gang lønninga tikker inn på kontoen over helga…! Finnes i grått også. Personlig har jeg falt pladask for den i rosa. For å komme direkte til shortsen kan du trykke HER eller på bildet:)

Etter treningsøkta hadde jeg egentlig tenkt å vise dere et veldig godt ettertreningsmåltid. Det hadde dog dessverre gått litt i glemmeboka at jeg faktisk var gått tom for en av ingrediensene, så jeg får vise dere på torsdag i stedet.

Håper dere andre hadde ei litt bedre treningsøkt enn meg i dag! Nå blir det mat og tv titting:)

10 comments on “Pink passion

 1. SaraH on said:

  Skal du stille i september eller?:D

 2. ABC on said:

  Hei. Må bare si at jeg blir virkelig inspirert av deg, og kommer til å følge bloggen din framover.
  Vet at det er mange som maser på deg med spørsmål om trening og kosthold, men det er bare fordi vi ser opp til deg:) Håper du kanskje kan svare på noen av mine “ignorante” spørsmål.
  Jeg lurer på om du har noen kostholdtips for vegetarianere mtp styrketrening? For en stund siden bestemte jeg meg for å prøve å bli sterkere, samt legge på meg. Jeg begynte å trene “ordentlig” (harde styrkeøkter annenhver dag) men droppet ut etter 1 måned fordi jeg følte at jeg ikke klarte å spise nok og så/følte ingen resultater. Jeg forventet ikke resultater så fort, men følte bare at jeg ble svakere og ikke klarte å mette sulthetsfølelsen, til tross for at jeg drakk proteinshakes og ble “mett” (magen ble full, men jeg var alltid sulten – akkurat som å drikke vann, hvis du skjønner).
  Synes det med kosthold er så vanskelig når alle har forskjellige meninger – noen sier lite fett/få fettprosenten ned+masse protein, mens andre mener fett er viktig. Noen sier 3000 kalorier om dagen når man trener hardt, andre sier det er for mye for en nybegynner. Og hvis man skal ha så mange kalorier, hvor får man dem fra? Skjønner ikke hvordan i h… folk kan klare å få i seg så mange kalorier på en dag?

  Du har sagt tidligere at du anbefaler keratin – vet du om det egner seg for veggiser (står at keratin finnes i muskelmasse, men ikke om det faktisk er et dyreprodukt). Ville du anbefalt keratin for tynne/svake folk slik som meg selv, som vil legge på seg, eller er protein/fett det viktigste?

  Jeg er også redd for å gjøre tunge øvelser feil og få belastningsskader. Ville du anbefalt å få en privat trener til å vise meg øvelsene riktig (tenker mest på markløft), eller er det en ganske trygg øvelse?

  • Linni on said:

   Hei :-)

   Det er bare gøy dere stiller spørsmål, så det må du ikke tenke på:) Når det er sagt har jeg ingen utdanning eller kursing verken innenfor trening eller kosthold, og det som skrives på bloggen her er for det meste selvvlært og av egen erfaring. Jeg kan dessverre ikke svare på hvordan du kan legge opp kostholdet ditt som vegetarianer – da jeg rett og slett ikke innehar den kompetansen. Det eneste jeg kan se for meg er at det er viktig at du får i deg nok med proteiner gjennom andre proteinkilder – ettersom du ikke spiser kjøtt. Godt med meieriprodukter kan jo muligens være et steg i riktig retning?

   Angående kcalinnholdet i mat, tror jeg det ville vært en idè og kontaktet noen som har erfaring/utdanning innenfor dette området hvis du er ute etter en liten oversikt. Personlig syns jeg kanskje man skal være litt forsiktig med det å legge for mye tanke i og telle kcal – men det får du selvfølgelig vurdere selv:)

   Kreatin kan fungere bra for de fleste:) Som jeg har skrevet før kan det gi bedre trykk på trening. Er man svak i utgangspunktet kan kreatinet altså virke på den måten at det hjelper deg til å løfte litt tyngre på trening. Protein, fett og karbohydrater er også viktig:)

   Det er alltid veldig viktig at en skaffer seg god hjelp når det kommer til teknisk utførelse av øvelser. Dette er både tryggere og vil gi bedre progresjon på treningsfronten:)

   • ABC on said:

    Ååh. Tusen takk for svar:) Det var kreatin jeg mente, ja. Hehe. Jeg får prøve å legge opp en slags matplan framover. Tror det er enklere å forholde seg til enn å prøve å komme på noe nytt og sunt hver gang man skal spise.
    Fortsett med å poste forskjellige oppskrifter og legg ut bilder fra treningsøkter – så kan vi alle lære noe! Du er veldig inspirerende! Igjen, takk for svar:)

    • Linni on said:

     Hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding! Det setter jeg veldig stor pris på :) Håper du får en super helg :)

 3. Benedicte on said:

  Du ser flott ut! Inspirerende å følge deg:) Og håper du har en knakende god treningsøkt i dag før helga :-) Og jaaa, sola er jo framme også i dag i Trondheim! Nyyt godværet :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.