Luksus i hverdagen med Beauty Nails

 Endelig helg dere!:-D Jeg skal på jobb i morgen da….but still!

I dag startet jeg denne herlige fredagen med et like herlig møte med Eva Lill på Beauty Nails! Hyggelige Eva Lill har nemlig tilbudt seg å sponse meg med akrylnegler frem mot konkurransen, så i dag var jeg innom og fikk lagt mitt aller første sett med akrylnegler. Jeg sier det bare – steder som det der, må være jenters mekka …- negler i alle mulige farger, glitter, diamanter og stickers i en rekke varianter. Alltid godt å unne seg noe ekstra, så dette var rett og slett en perfekt start på helgen for meg:)

 Jeg fikk velge akkurat som jeg ville når det kom til farger og stæsj, og endte denne gangen opp med noen helt enkle som går til det meste. Jeg valgte en svak rosafarge med glitter på alle neglene, mens en negl på hver hånd ble pyntet litt ekstra med en liten diamant og blomster stickers. I tillegg passet jeg på at jeg fikk lagt neglene med praktisk lengde – slik at de ikke kommer i veien på gymmet og ellers i hverdagen:)

Det er i grunn merkelig hvor lite som skal til for at vi jenter føler oss like a million dollars! Jeg og Eva Lill hadde oss derfor en hyggelig prat, og kom til enighet om noe som du som bloggleser også kan få nytte av – og er du heldig, kan det bli litt ekstra luksus i hverdagen på akkurat deg! Dette kan du lese mer om her på bloggen førstkommende mandag:)

Nå er jeg helt skutt, og skal straks spise kveldsmaten min mens jeg nyter resten av fredagskvelden på sofaen med en like skutt kjæreste. Håper dere har hatt en super fredag – og at dere nyter helgen til det fulle!!! Snakkes i morgen:)


2 comments on “Luksus i hverdagen med Beauty Nails

  1. Ailin-Mari on said:

    Pleide å ha akrylnegler før, men var ekstremt upraktisk både i stallen og på trening. Endte med å knekke en negl mellom to hantler. Ouch! Men det er veldig veldig pent! Og vurderer selv å legge det på igjen :-) dine ble utrolig fine da! :-D

    • Linni on said:

      Har bare hatt det en gang før faktisk, og det er godt over ett år siden – så det var gøy å få satt på igjen:) Har heldigvis fått passende lengde på de, så tror det skal fungere bra i kombinasjon med hantelløft;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.