Ukas formsjekk

I går var det igjen tid for ukas faste formsjekk – og både målebånd og vekt ble funnet frem. Som jeg har sagt tidligere er vekten den som er av absolutt minst betydning for formsjekken, da vekta gjerne varierer en del fra dag til dag. Målebåndet og formsjekk oppe på Kaliber og coachen er derfor det viktigste verktøyet vi har. Ettersom coachen fortsatt er på ferie, bestod også denne formsjekken av veing og måling.

Forrige formsjekk hadde jeg hatt relativt stor nedgang, både vektmessig og på målene. Dette er helt normalt ettersom det kun var den første uken, og mye skyldes nok redusert vanninnhold i kroppen. Denne uken hadde nedgangen heldigvis blitt betraktelig mindre – ellers hadde det nok ikke vært mye igjen av meg etter 9 uker! Jeg er selvfølgelig ute etter å komme meg i god sceneform, men det må heller ikke skje for fort.

Det ble positiv tilbakemelding fra coachen, og beskjeden var å fortsette som før – så da gjør jeg det! Det ble ingen utdeling av spisedag denne helgen, rett og slett fordi han gjerne vil ta en titt på formen det deles ut ekstra goder. Denne ekstra lille formsjekken tar sted oppe på Kaliber i morgen, da Gunnar er tilbake fra ferie.

Ellers er det egentlig treningsfri denne helgen, men det blir muligens en liten treningsøkt i morgen! Time will show:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.