Monday morning

Da var det igjen på tide å ta fatt på ei ny uke! Selv sitter jeg plantet i soafen og nyter dagens rasjon med havregrøt sammen med en god kopp te og grønnsaksbjørner. Skal straks ta fatt på beina og komme meg bortover på jobb, og jeg må si det frister heller lite i dette regnværet!

I går var vi oppe på Kaliber og fikk tatt en ekstra formsjekk hos coach Gunnar, som akkurat har kommet tilbake fra to uker i syden. Også etter dette besøket ble beskjeden å fortsette som før. Jeg merker man raskt ser seg blind på seg selv og egen fremgang, men Gunnar mente han så fin forskjell fra forrige formsjekk – så det var jo gode nyheter!:)

Ellers er dagens gjøremål som følgende:

>> Jobb

>> Trening

>> Bestille proteinpulver og BCAA fra X-life

>> Lete etter og forhåpentligvis bestille konkurransesko!!!

Jaaa, jeg vet jeg sa jeg skulle fikse det i løpet av forrige uke, men det gikk HELT i glemmeboksen. Surrehue!

..Ja, også blir det som lovt lagt ut en konkurranse her på bloggen senere i dag – så da må dere titte innom:)

Ser dere senere da!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.