Endelig!!!

…akkurat dette har vært plassert i bakhodet, hvor det har gnagd litt sånn smått fra dag til dag. Endelig er det helt 100% i boks! Jeg snakker om timebestilling hos Sefa, for måltaking og skreddersying av bikini. Det har lenge vært fullbooket hos Sefa, og jeg har stått på ventelister et par ukers tid. Ettersom jentene som stiller i athletic fitness i år, kun skal ha en bikini – fikk jeg beskjed om at hun skulle prøve å skvise meg inn hvor noen av de jentene hadde bestilt timer for to bikinier.

I tillegg ligger Sefa i Sarpsborg – så selv om jeg fikk bekreftet time, hadde jeg ingen peiling på om jeg skulle klare å komme meg dit mtp. at jeg i utgangspunktet jobber hver dag. Derfor passet det PERFEKT at jeg fikk time akkurat på en dag hvor jeg fra før hadde fri fra jobb – HURRA:-D

…Har akkurat kommet meg hjem fra jobb og spist en liten porsjon kyllingsalat, og skal straks komme meg på trening. Jeg og Emil har avtalt å se den nye Batman filmen på kino i kveld – så da er det bare å hoppe i det og få den treningsøkta gjennomført. Hadde forresten verdens verste natt i natt!!! Jeg har blitt syk og slapp, og hostet uten stopp i hele natt “#$%##$”$”#&$”#$. Som plaster på såret kjøpte jeg med meg noen godbiter fra jobb i dag – og da ble det selvfølgelig straks mye bedre… ;)

Skjørt og topp fra Vila (og ja, jeg skal vaske speilet i dag… lover)

Ikke glem å delta på konkurransen jeg har ordnet for dere her på bloggen da! Vinneren får satt på et nytt sett med akrylnegler, valgfritt design – til en verdi av 890,- – levert av Beauty Nails. For å komme direkte til konkurransen kan du trykke HER.

4 comments on “Endelig!!!

  1. Tomas on said:

    Pass det i sarpsborg! Mine hjemmetrakter og der vanker det trøbbel! Sykt keen på akrylnegler, så blir med på konk asap! Mannen trenger et par bjørneklør!

  2. Ailin-Mari on said:

    Tror du er litt flinkere til å finne klær på Vila enn meg! Neste gang skal jeg spørre deg litt om hjelp. Hehe :-D
    Vegynner å se sikkelig forandringer på kroppen din nå! Du ser fantastisk ut!! :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.