Frustrert

Dette blir dagens sutreinnlegg – alt føles tross alt mye bedre etter at man har sutret litt over det. Himmelen er blå, sola skinner – og her ligger jeg og er rød rundt nesa og frustrert…

Dette passer dårlig. Jeg har fått en pissforkjørlelse og er potte tett “!$”$#%#%. Kroppen føles oppblåst, jeg vil ha sjokolade, har ikke trent på to dager og det kjennes rett og slett ut som om ting beveger seg i feil retning. Selvfølgelig VET jeg at det kunne vært uendelig mye verre – det bare passer så utrolig dårlig inn å være syk og slapp nå. Jeg vil trene, jeg vil ha energi – og jeg vil gjøre alt jeg kan for å komme i den beste formen jeg kan komme i frem til konkurransen.

Selv om jeg vil - er det viktig å lytte til kroppen. Kjenner man seg slapp, er det alltid en årsak til det – og ofte kan man slippe unna med mye om man tar seg noen rolige dager og gir kroppen litt tid. Under diett og kaloriunderskudd, er det nok spesielt viktig at en lytter til det kroppen forteller deg.

Jeg kjenner på presset. Om under to mnd skal jeg stå på en scene, forhåpentligvis i mitt livs beste form – sprayet ned med brunfarge – iført kun bikini og høye hæler mens jeg vrikker på ræva. Jeg trenger all den tid jeg har til rådighet frem til konkurransen. Spesielt siden jeg kom relativt sent i gang med selve oppkjøringen. Derfor ber jeg til høyere makter om at denne forkjølelsen skal slippe fort som f***!!!

I morgen er det formsjekk. Igjen er det frem med målebåndet, vekta – samt sjekk oppe på Kaliber. Jeg kan ærlig innrømme at jeg for første gang ser mørkt på formsjekken og gruer meg litt. Det er stor motivasjon i det å se at det går rette veien – men i morgen vet jeg rett og slett ikke hvilken vei det har gått….

MEN. Jeg har også mye å smile over!

- Fri fra jobb både fredag, søndag og mandag gir god tid til både avslapping og forhåpentligvis litt trening

- Det er endelig sol ute

- Tur til Sarpsborg og Sefa 15. august, og forhåpentligvis rett til Oslo og Tusenfryd med kjærsten etterpå 

- Fikk billetter til standup show med den eminente Gabriel Iglesias i posten i dag!!!! Det kommer til å bli så ubeskrivelig gøy!!! 

- Kjøpte verdens søteste rosa iskremmaskin i trøstegave til meg selv i dag, og ser veldig frem til å lage sunne lifesavers

Så da setter jeg på et smil – og satser på at formen er bedre over helga:) 

4 comments on “Frustrert

 1. kristine on said:

  Sånn ismaskin har jeg også :D
  Masse god bedring! ^^,

 2. Ailin-Mari on said:

  Masse god bedring til deg Linn! :-) men hvor kjøpte du den fine ismaskinen din? Og hvor mye kostet den? :-) du kommer sikkert til å se flott ut på scenen Linn! Ser fram til å se resultatet! :-) og foresten, blomkålsuppa var supergod og ekstremt enkel å lage! Kommer vell til å lage et blogg innlegg om det på bloggen min og når jeg får rotet meg til å blogge, så får du litt reklame til bloggen din også! Hihi :-D ha en fin kveld/natt videre :-)

  • Linni on said:

   Tusen takk Ailin:) Ismaskinen kjøpte jeg i går på Clas Ohlson til 599,-. Kjøpte den på Solsiden, og der var det ihvertfall siste de hadde ute i butikk – men er jo mulig de har flere på lageret, eller på andre Clas Ohlson butikker:)

   Så bra!!! Det gleder meg å høre! Måtte lage til Emil i går også faktisk – ble litt for sterk, men øvelse gjør mester;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.