Formsjekk, garlic chicken og ismaskin

God kveld:) Enda en dag har gått, og også denne dagen ble det ingen trening på meg. Formen føles uansett bedre, og nå går det nok bare èn vei - rett vei! Så i morgen venter det nok endelig ei styrkeøkt på denne jenta.

Dagen har gått med til å sove lenge, shoppingtur på IKEA, formsjekk på Kaliber – og sist men ikke minst, teste ut min nydelige lille ismaskin. For de som er ekstra nysgjerrige, ble testkjøring av ismaskinen en stor suksess og verdt hver ei krone! Mer om dette kommer i et eget innlegg, men åååhhh!! det var godt.


Som jeg nevnte i det lille sutreinnlegget mitt i går, så så jeg ikke veldig mye frem til dagens formsjekk. Nok en gang fikk jeg bekreftet at man ser seg veldig blind på egen kropp, og både mål, vekt og formsjekken hos coach gikk strålende! Igjen var beskjeden å fortsette som før – noe som passer meg utmerket. I tillegg blir det litt oppkarbing OG et frimåltid i helga. Hva skal jeg spise tro? Her må det selvfølgelig planlegges nøye.

På menyen ikveld står det standard diettmåltid – som for tiden består av kylling, nydelige potetbåter og grønnsaker. Det går mye i kylling om dagen, og jeg har blitt forelsket i denne versjonen:

Snitter kyllingen på tvers, slik at det dannes små lommer i kyllingfilleten. Deretter skjæres ca. et fedd hvitløk, som plasseres på ulike steder i snittene. Krydrer med salt, pepper, oregano/ grillkrydder – og klemmer til slutt litt sitronsaft over kyllingen.

Nydelig! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.