Is til frokost…?

You heard me! Den siste tiden har frokosten som regel bestått av havregrøt med en boks skyr på siden av. I dag ble det en litt annerledes frokost.. 


Havregrøten var selvfølgelig fortsatt til stede, men boksen med skyr ble erstattet av en halv boks mager kesam. Mager kesamen blandet jeg med litt sukrin og fun light saft med smak av eple og pære. Denne blandingen fikk seg deretter en liten runde i ismaskinen, og vips hadde jeg ordnet meg en nydelig eplepære is, toppet med friske bringebær til frokost! Kan ikke tenke meg noen bedre start på dagen enn det… ;)


Også må jeg jo nevne at jeg akkurat har kommet inn fra en liten runde morgencardio, hurra for meg! Med skikkelig powermusikk på øret, trasket jeg ut døra i morgest og fikk meg en god runde på omlag en times tid.

MEN nå har jeg plutselig dårlig tid – må løpe! Ønsker dere alle en herlig lørdag:)

2 comments on “Is til frokost…?

  1. Elila on said:

    Hei! Leser bloggen din, og liker den godt! Spennende å følge deg mot bikini fitness :)
    Jeg ble inspirert til å kjøpe obh nordica is maskin, men får det ikke helt til.. Har lest bruksanvisningen, fryst bollene og alt. Isen blir bare frossen nederst. Setter du bare på motorlokket eller er det noen form for lås? Kunne du hjulpet meg og skrevet en oppskrift for dummies :p Da hadde jeg blitt glad!

    • Linni on said:

      Heia! Så hyggelig å høre – og kjempe gøy at du vil følge med :) Hvis du gir meg litt tid tenkte jeg å lage en liten videosnutt på hvordan jeg bruker den – så får du jo sett akkurat hvordan konsistens jeg får. Men ja, setter bare på motorlokket – og det er ingen form for lås. Veldig viktig at du ikke lar skålene stå på benken før du setter på og starter motorlokket – da de etter en liten stund i romtemperatur ikke er kalde nok lengre. Men skal prøve å få lagt ut en liten demonstrasjonsvideo om ikke alt for lenge :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.