O´hellige spisedag

BAAAM! I dag har jeg har fått unnagjort både ei knakende god beinøkt på Flex Gym:

Knebøy

Hip Thrust

Utspark

Rumenske markløft

Sittende lårcurl

Liggende lårcurl

Sittende tåhev

..og en runde cardio på 1 time og 14 minutter. Sier meg fornøyd med det - I´m back!

I går stod det oppkarbing og frimåltid på menyen. Hjertehjertehjerte! Mat har aldri smakt så godt som det gjør på spisedager. Fy fader. Det må være en positiv side ved det å være på diett – du setter så uendelig mye større pris på mat. Bare en liten eske med rosiner etter endt treningsøkt er et lyspunkt og noe å glede seg til. Men, i går var det altså spisedag – og det ble et litt annet inntak enn bare en liten rosineske.

Jeg startet med dette:

…Speltlomper med mager Cottage cheese og sukkerfritt jordbærsyltetøy + friske bringebær ved siden av. Kombinasjonen cottage cheese og jordbærsyltetøy er utrolig god – og har du ikke prøvd bør du gjøre det asap! Kjempe godt på både speltlomper, knekkebrød, vafler osv.

..dette var altså forretten. Som ble etterfulgt av:

…Hjemmelaget pizza!!!! Den pizzaen hadde jeg gått og tenkt på hele dagen, og den smakte  intet mindre enn nydelig. Fullkornsbunn, èn pakke karbonadedeig, sopp, løk, hvitløk og lettost.

Dessert ble det jammen også! Philadelphia med smak av melkesjokolade på nystekte, grove rundstykker… nå gleder jeg meg som en onge til neste spisedag!

…Dagens kos ble hjemmelaget is;

1 boks mager kesam

Sukrin // kan skaffes her

Troponin sjokolade proteinpulver // skaffes her 

Ny uke i morgen! Make it count.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.