You´ve got mail – Proteiner og ny BCAA

God mandag folkens! Sola skinner og det er blå himmel i Trondheim i dag – og enda bedre ble det da det tikket inn en hentemelding fra X-life på mobiltelefonen min i morgest. Hurra!!!

…da var det bare å komme seg opp av senga og hente pakke allerede før frokost. Pakkepakkepakke – alltid like gøy!

 Denne gangen var det:

- Det beste proteinpulveret: Troponin proteinpulver fra X-life serien med smak av sjokolade. // Skaffes HER 

Og

- BCAA for forbedret restitusjon, økt energinivå og opprettholder muskelmasse. Forrige gang bestile jeg smak av appelsin, mens denne gangen ble det vannmelon. Les mer om produktet // HER

Før styrkeøkter. Har vært fri for BCAA en ukes tid nå, og endelig er det tilbake i kjøkkenskapet. Jeg lager meg alltid en blanding av BCAA og kreatin før styrkeøkter – som jeg drikker på vei til gymmet og underveis i treningsøkta.

Etter styrkeøkter. Etter treningsøkta er det påfyll av raske karbohydrater og proteiner som gjelder! Du har forhåpentligvis fått kjørt musklene dine skikkelig, og da er det viktig at ny næring raskt blir tilgjengelig – slik at de igjen kan bygge seg opp. Da blir det enten en liten boks rosiner eller riskaker, samt 25 g Troponin proteinpulver. Hvordan jeg inntar proteinpulveret varierer. I det siste har jeg hatt dilla på knuste riskaker i ei skål med proteinshake – toppet med sukrin og kanel. Enkelte ganger lager jeg den berømte proteinnugattien – som jeg har på riskakene, mens andre ganger blir det rett og slett en vanlig proteinshake med en boks rosiner ved siden av.

Cardioøkter. Her er det spesielt viktig for meg med BCAA dersom jeg kjører morgencardio før frokost. Som nevnt kan BCAA hjelpe til å opprettholde muskelmassen. Spesielt på diett og et kaloriunderskudd, vil effekten av dette være større – ekstra stor dersom økta foregår på tom mage. Litt energi på boks er jo heller ikke å forakte i morgentimene!

NÅ skal jeg ihvertfall komme meg på trening. Økt på overkroppen i dag, og litt cardio etterpå. Fridag fra jobb i dag, så resten av dagen skal tilbringes på sofaen med The Mentalist på tv skjermen:-D Heeeeerlig!!!

4 comments on “You´ve got mail – Proteiner og ny BCAA

 1. Maria on said:

  Hvilke riskaker vil du anbefale? Og hvor mange spiser du etter trening?

  • Linni on said:

   Jeg bruker vanligvis riskakene fra Wasa – koster vell rundt 10 kroner pr . pakke. Akkurat nå er det ca. 4,5 riskaker etter trening, men det er på diett. Etter dietten kommer jeg nok til å spise flere:)

 2. Ailin-Mari on said:

  Har bestilt meg samme, bortsett fra at BCAA´n min har Cherry smak :-) var nemmelig tom for vannmelon :-( Gleder meg masse til det kommer i posten, og får se om jeg blir like fornøyd som du er! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.