Breakfast pancakes

I dag startet jeg dagen med nyyydelige frokostpannekaker!

….jeg hentet nemlig dette på posten tidligere i dag, og måtte selvfølgelig teste ut et par av produktene

Balsamic vinaigrette dressing, bacon ranch dressing, chocolate syrup og pancake syrup. Alle disse produktene er av merket Walden Farms og skal være kalorifrie.

Du trenger….

3 egg

50 g havregryn

12 g troponin proteinpulver m/ sjokoladesmak

70 g mager kesam

3 dråper vaniljeessens

30 g sukrin

salt, kardemumme og kanel

Alt blandes sammen til ei god røre – dersom du syns konsistensen blir for tykk, sper du på med litt vann til du får en passelig tykkelse på røra. Og så er det bare å steke i vei – og du vil til slutt ende opp med noe som dette:

Jeg fikk testet ut to av produktene fra Walden Farms, nemlig pancake syrup og chocolate syrup. Og her er min dom om produktene…

Chocolate syrup. Denne ble jeg i grunn litt skuffet av. Har sett den bli lovprist på flere blogger, men for min del syns jeg kanskje smaken ble litt for syntetisk. Nå har jeg bare prøvd den på pannekaker, og den skal ikke avfeies helt før jeg har fått prøvd den ut på min hjemmelagde iskrem. Men om den kommer til å bli bestilt igjen? Hmm, skeptisk…

Pancake syrup. Av de to jeg har prøvd ut så langt, ble denne en absolutt favoritt. Til å være et kalorifritt produkt, smakte den utrolig godt – og er etter min mening en veldig god erstatter til vanlig syup. Passet kjempe godt på pannekakene! Desidert et produkt jeg kommer til å bestille igjen.

4 comments on “Breakfast pancakes

 1. Christina on said:

  Hei:)
  Den sjokoladesirupen er ikke noe god PÅ mat, men i mat.. For eksempel cc blandet med sjokolade eller peanøttprotein med sirup i. Den gir en sterkere søtsmak og sjokoladesmak. Eller lag sjokoladeis med den oppi:) Den er også god i sjokolade-og havregrøt. Håper det hjalp litt! ;)

  • Linni on said:

   Ahaa, da skal jeg prøve ut det istedet – og satse på det det smaker litt bedre :) Takk for tips!

 2. Lisa Personlig Tränare on said:

  Hej! Vart kan jag få tag på Walden Farms produkter och köpa dem? :-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.