På tur til Sarpsborg

Hei superjenter(og gutter?)! 

I morgest kl. 06:43 hoppet jeg på flybussen til Værnes og tok flyet videre til Oslo. I skrivende stund sitter jeg altså på toget fra Oslo S., på tur til Sarpsborg. Der har jeg time hos Torill på Sefa – hvor jeg skal få tatt mål, og få utformet en skreddersydd bikini som jeg skal ha på selve konkurransedagen. Spennende!

Ettersom jeg har en fast matplan jeg følger fra dag til dag – ble matboksene klargjort i går kveld. Bare man passer på å planlegge litt i forveien, trenger det ikke være noe problem å følge en matplan dersom man er på reisefot. Personlig syns jeg ofte det er mye kosligere og bedre å ta opp en matboks med et sunt, godt og hjemmelagd måltid – enn å handle seg tørre ferdigsmurte baguetter på veien. But thats just me! I tillegg sparer du garantert en god del cash ved å gjøre det på denne måten.

From top to bottom, small to large: 

- En boks havregryn med kardemumme, salt, sukrin og kanel til frokost. Spises med litt sukkerfritt jordbærsyltetøy og vann.

- Dagens karbkilde. Potetsalat av kokte poteter, mager kesam, hvitløk, salt og pepper.

- Kyllingstrimler krydret med salt, pepper og grillkrydder, servert med tomat, salat, sopp og løk.

- Samme som ovenfor. 


Så var det hvordan jeg vil ha denne bikinien da? Jeg har noen ideer, og resten faller nok på plass at Sefa´s. Dere får ha en riktig fin dag videre! Dere hører nok fra meg på tilbaketuren også;)
Er det forresten noen av dere som har prøvd ut DENNE buksa fra Better Bodies? Fikk prøve den av ei venninne her om dagen – oh my god! FOR ei behagelig bukse. Når lønna tikker inn neste mnd (eller mnd. etter der;P) skal den bestilles ASAP!

6 comments on “På tur til Sarpsborg

 1. Ailin - Mari on said:

  Den buksa har jeg!
  Anbefaler virkelig å kjøpe den. Jeg elsker den og bruker den så og si heeeletiden! Har også trent i den en gang (overkroppsøkt) og den funket fjell som ei treningsbukse også! Den burde du virkelig kjøpe deg ja Linn ;-)

 2. Maja on said:

  Verdns beste boksæ! Kos d masse. Gledæ me tel å sjå bikinien :D

 3. KAROLINE on said:

  Ah, så gøy!! Gleder meg til å se :)
  Kan jeg spørre hva du spiser nå som du er på diett? Hvordan ser en dag for deg ut? Før/etter trening? Ser du trener en del seint på kvelden, så lurer litt på hvordan du da gjør det med måltidene, hva og når spiser du? :)

  • Linni on said:

   Så bra :-D

   Dietten er egentlig satt opp med utgangspunkt i matvarer jeg til vanlig spiser – dvs. havregryn, kjøtt, grønnsaker, potet, ris, mager kesam, cc, frukt og bær – bare i mindre mengder enn vanlig:)

   Det er litt forskjellig når på døgnet jeg trener – men passer på at jeg legger opp måltidene mine på en sånn måte at jeg får fordelt det på en bra måte utover dagen – og at jeg ikke ender opp med å sitte sulten utpå kvelden. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.